Kim Kardashian: Επιστρέφει στην blonde era και συνδυάζει το νέο χρώμα στα μαλλιά με την δημιουργία που φορά

Οι αλλαγές στα μαλλιά είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειες της Kim Kardashian. Τα τελευταία χρόνια την έχουμε δει με όλες τις πιθανές και απίθανες αποχρώσεις και με έναν μαγικό τρόπο τις ταιριάζουν τα πάντα. 

Από το jet black μέχρι το icy blonde και από τα honey blonde highlights μέχρι το κόκκινο. Και τώρα, λίγο πριν τις γιορτές αποφάσισε να επιστρέψει στην blonde era με ένα τέλειο ξανθό χρώμα. Ο προσωπικός της Chris Appleton δημιούργησε το πιο κομψό caramel blonde στα πολύ μακριά μαλλιά της που την κολακεύει απίστευτα. 

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Πρόκειται για το αγαπημένο της Jennifer Lopez που είναι επίσης πιστή χρόνια τώρα στον Appleton. Θηλυκό, σοφιστικέ αλλά και sexy είναι η ωραιότερη εκδοχή του ξανθού που ταιριάζει σε όλους σχεδόν τους τόνους δέρματος. Κι επειδή η Kim γνωρίζει ότι θα γίνει και πάλι viral χάρη στην αλλαγή φρόντισε να φορέσει μια δημιουργία του οίκου Chrome Hearts matchy με το χρώμα στα μαλλιά της. 

O hairstylist κράτησε τα μαλλιά απόλυτα sleek και 70’s με χωρίστρα στη μέση. Η Kim ολοκλήρωσε το beauty look με burgundy απόχρωση στα πολύ μακριά της νύχια και τις αγαπημένες της γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ. 

Κεντρική Photo: Reuters

Read More

And More