Louis Vuitton SS24: Το cinnamon make-up look της Zendaya φωνάζει «φθινόπωρο»

Κάθε φορά που η Zendaya περπατάει το κόκκινο χαλί – ή κάνει οποιαδήποτε άλλη δημόσια εμφάνιση – το outfit της, το μακιγιάζ της, το χτένισμά της – πολλές φορές και όλα μαζί –  γίνονται viral. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις red carpet εμφανίσεις της στο Met Gala και στα βραβεία SAG; Ή μήπως το cherry cola bob κούρεμά της, τo baby pink μανικιούρ της, τα Aperol spritz nails; Κάθε εμφάνισή της σίγουρα παρουσιάζει στυλιστικό ενδιαφέρον, αλλά την ίδια στιγμή έχει και άφθονο beauty inspo. Όπως ακριβώς και η πιο πρόσφατή της. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Για να παρευρεθεί στο show του οίκου Louis Vuitton για την σεζόν  Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, η ambassador του brand πραγματοποίησε μια εμφάνιση που μας έκοψε την ανάσα, και έφερε την υπογραφή του θρυλικού στυλίστα Law Roach. Η Zendaya εμφανίστηκε, φορώντας ένα στενό, λευκό maxi φόρεμα με ένα τεράστιο, stylish φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, το οποίο είχε αφήσει ανοιχτό μέχρι περίπου τον αφαλό, δημιουργώντας ένα ultra εντυπωσιακό ντεκολτέ. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με λευκές satin γόβες και χρυσούς κρίκους.

Photo by Marc Piasecki/WireImage

 

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η επιδερμίδα της ήταν δροσερή, λαμπερή, φρέσκια. Το πρόσωπό της ήταν σμιλεμένο, χάρη σε ένα μπρονζέ, χρυσοχάλκινο περίγραμμα, ενώ η περιοχή κάτω από τα μάτια ήταν φωτεινή εξαιτίας μιας ελαφριάς στρώσης concealer. Το ρουζ προσέθετε ένα ροδαλό χρώμα στα μήλα τους, αυτό της υγείας που λέμε, ενώ μια διακριτική πινελιά από highlight έκανε την ηθοποιό να… ακτινοβολεί (φυσικά!). Για τα μάτια, είχε επιλέξει μαύρο eyeliner και μια ανοιχτόχρωμη, μπρονζέ σκιά, ένα δίδυμο που έκανε τα καστανά της μάτια να μαγνητίζουν. Τα χείλη της ήταν super glossy, βαμμένα στην απόχρωση της κανέλας, ενώ το περίγραμμά τους ήταν ένα με δύο τόνους πιο σκούρο.

Τα μαλλιά της Zendaya ήταν μακριά, ολόισια, με χωρίστρα στην μέση. Ήταν μεταξένια σε τέτοιο βαθμό, ώστε «χοροπηδούσαν» σε κάθε της βήμα, προσδίδοντας ένα έξτρα αισθησιακό στοιχείο σε αυτήν. Last but not least για μια τέλεια εμφάνιση; Το μανικιούρ. Το χρώμα που είχε επιλέξει η Zendaya ήταν ένα απαλό, διακριτικό ροζ.

Read More

And More