MTV VMAs 2023: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

Τα MTV VMAs 2023 πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Newark και ήταν το πρώτο επίσημο event της σεζόν. Αστέρες της μουσικής αλλά και super models πάτησαν το κόκκινο χαλί πιο λαμπερές από ποτέ. Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλες κράτησαν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στο μακιγιάζ και τα hairstyles αποδεικνύοντας ότι το soft glam είναι τελικά η μεγαλύτερη τάση. 

Φυσικά δεν έλειψαν τα εξεζητημένα looks όπως εκείνο της Doja Cat και του Jared Leto που έγινα ήδη viral. 

Selena Gomez: Smoky eyes σε brick απόχρωση, τέλεια σχηματισμένα φρύδια, λάμψη στα ζυγωματικά και τα μαλλιά της sleek και με χωρίστρα στη μέση. 

Taylor Swift: Παραμένει σταθερή στο boho-chic beauty look ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις. Όπως επίσης και στο winged liner που δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

Shakira: Τα μαλλιά της φυσικά και με απαλούς κυματισμούς ενώ όσον αφορά στο μακιγιάζ οι γήινοι τόνοι στα μάτια συνδυάστηκαν υπέροχα με το απαλό ροζ χρώμα στα χείλη.

Cardi B: Το μεταλλικό χρώμα στα πολύ μακριά της νύχια ήταν η λεπτομέρεια που απογείωσε το look της. 

Demi Lovato: Με το αγαπημένο της, τον τελευταίο καιρό, wet & sleek hairstyle στο bob της που συνδύασε με smokey eyes και λαμπερό φινίρισμα στα χείλη. 

Megan Thee Stallion: Τα χείλη της έγινα θέμα συζήτησης μιας και έχουν μια σκούρα απόχρωση τα μισά μόνο. 

Emily Ratajkowski: Τόνισε το βλέμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου κρατώντας το υπόλοιπο πρόσωπο φυσικό. 

Doja Cat: Skiny φρύδια, σκούρο καφέ περίγραμμα και glitter στα χείλη, λευκή σκιά στα μάτια, μικροσκοπικά κρύσταλλα και το logo του οίκου Dior στα δόντια. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης για ημέρες.    

Jared Leto: Bleached eyebrows και dramatic eyes για το απόλυτο rock beauty icon της καρδιάς μας.

Photos: Reuters

Read More

And More