Mario Dedivanovic: ο makeup artist της Kim Kardashian βγάζει σειρά μακιγιάζ και τα ξέρουμε όλα!

Αν θέλεις να μιλήσουμε για πραγματικά success story ας μιλήσουμε για τον Mario Dedivanovic! Ο προσωπικός makeup artist και κολλητός πλέον της Kim Kardashian, ως έφηβος δούλευε στα Sephora. Και σήμερα, κάμποσα χρόνια και οκτώ εκατομμύρια followers μετά, ο ίδιος κυκλοφορεί την πρώτη του σειρά μακιγιάζ η οποία θα βγει αποκλειστικά στα Sephora.

Η σειρά μακιγιάζ του Mario Dedivanovic α) δουλεύεται εδώ και τρία χρόνια και β) δημιουργήθηκε προκειμένου οι fan της δουλειάς του celebrity makeup artist να έχουν τα “όπλα” για να δημιουργήσουν κι εκείνοι μερικά από τα πιο iconic makeup του.

“Στην συλλογή Makeup by Mario πήρα κάποιες από τις signature τεχνικές μου και τις μεταμόρφωσα σε πρακτικά επαγγελματικά προϊόντα που αντλούν την έμπνευσή τους από αυτούς που έχω αγαπήσει και με τους οποίους έχω δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν κάνω τα masterclass μου αποκαλύπτω στους μαθητές μου κάθε σκέψη που κρύβεται πίσω από τα μακιγιάζ μου και κάθε τεχνική που εφαρμόζω. Και τώρα, οι τεχνικές και η φιλοσοφία μου έχουν γίνει προϊόντα!”, είπε ο ίδιος για την συλλογή.

Ολόκληρη η Makeup by Mario collection αποτελείται από 21 προϊόντα τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν την 1η Οκτωβρίου στο site των Sephora.

 
Photo: @mariodedivanovic
 
 
Όσο για εκείνο το ένα προϊόν που μας εντυπωσίασε περισσότερο (αν έπρεπε, δηλαδή, να επιλέξουμε μόνο ένα), αυτό θα ήταν το Master Secret Glow, αυτό το κρεμώδες highlighter που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει φως σε διάφορα και διαφορετικά σημεία του προσώπου.
 
 

Read More

And More