Mario Dedivanovic: ο βασιλιάς του contouring λάνσαρε αυτά τα προϊόντα για να το κάνουμε όλες μας πανεύκολα

Ήταν το 2014 όταν η Kim Kardashian ανέβασε μια φωτογραφία της όπου είχε παντού στο πρόσωπό της κάτι καφέ γραμμές και όλος ο κόσμος της ομορφιάς άρχισε ξαφνικά να μιλάει για αυτή την τεχνική. Ναι, σίγουρα η Kim και ο προσωπικός της makeup artist, Mario Dedivanovic δεν ήταν αυτοί που ανακάλυψαν το contouring αλλά ήταν αυτοί που το επικοινώνησαν για πρώτη φορά τόσο έντονα, δείχνοντάς μας, μάλιστα, και την διαδικασία πριν το τελικό αποτέλεσμα. 

Σήμερα, επτά χρόνια μετά και αφού λάνσαρε το δικό του brand μακιγιάζ, έφτασε η στιγμή ο Mario Dedivanovic να συμπεριλάβει και προϊόντα για contouring με μια λογική πίσω από αυτό το λανσάρισμα: τα προϊόντα να είναι τόσο εύχρηστα ώστε να μπορούν να το κάνουν εύκολα όλες στο σπίτι! 

Πρόκειται για προϊόντα σε μορφή στικ και σε έξι αποχρώσεις τα οποία από τη μια μεριά έχουν και ένα ειδικό πινέλο για να κάνεις τα τέλεια σβησίματα. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar ο ίδιος είπε τα εξής: “Θέλω το μέσο κορίτσι στο σπίτι να μπορεί να δημιουργήσει το look το οποίο με καθιέρωσε αλλά με έναν πιο εύκολο και καθημερινό τρόπο. Ήθελα αυτή η συλλογή να είναι μαλακή, φυσική και να έχει να κάνει με την κανονική ζωή και όχι με αυτό που εγώ συνηθίζω να δημιουργώ για τις πελάτισσές μου που θα βγουν στην τηλεόραση ή θα κάνουν μια επαγγελματική φωτογράφιση. Είναι τα social media VS η κανονική ζωή. Πιστεύω ότι αυτή είναι η εποχή που πραγματικά αρχίζουμε να διαχωρίζουμε το ένα από το άλλο- το ένα είναι ψεύτικο και το άλλο η πραγματική ζωή”, είπε ο ίδιος μιλώντας στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar. 

PS: τα καλλυντικά Makeup by Mario κυκλοφορούν ήδη στα Sephora στο εξωτερικό κι ελπίζουμε να έχουμε σύντομα νέα για την ελληνική αγορά. 

Read More

And More