O Justin Bieber έκανε ράστα και οι fan του εκνευρίστηκαν

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Justin Bieber δημιουργεί διφορούμενα συναισθήματα στους fan του και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Πριν λίγες μέρες ο τραγουδιστής του Peaches εμφανίστηκε με ένα hair styling που έχει προκαλέσει πολλές φορές συζητήσεις για αυτούς που το έχουν επιλέξει. 

Ο λόγος για τα ράστα που πολλοί θεωρούν ότι πρέπει να επιλέγεται μόνο από τους έγχρωμους διότι, όπως υποστηρίζουν, όταν οι λευκοί κάνουν αυτό το χτένισμα δείχνουν ασέβεια προς τις συνήθειες και τις παραδόσεις γιατί ακριβώς δεν ξέρουν τι πρεσβεύει. Έτσι, λοιπόν, κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Justin Bieber υπήρξαν αρκετά σχόλια όπως “Τι είναι αυτό;” ή “Τι κατάλαβες που έκανες κάτι τέτοιο στα μαλλιά σου;”. 

Κάποιες φορές μάλιστα, αρκετοί έγχρωμοι που έχουν εμφανιστεί με ράστα στα μαλλιά τους έχουν πέσει και οι ίδιοι θύμα κακόβουλων σχολίων με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την Zendaya η οποία το 2015 εμφανίστηκε στα Όσκαρ με αυτά τα μαλλιά και η παρουσιάστρια του Ε! Giuliana Rancic σχολίασε πως δεν ξέρει αν τα μαλλιά της Zendaya μυρίζουν πατσουλί ή μαριχουάνα! Φυσικά, υπήρξαν συνέπειες και η παρουσιάστρια κλήθηκε να απολογηθεί δημόσια. 

 

Read More

And More