O Pharrell Williams είναι 47, δείχνει 37 και μόλις απέκτησε την δική του σειρά skincare! Τη θέλουμε!

Όχι ότι δεν μας αρέσει να μεγαλώνουμε και να μεγαλώνουμε όμορφα. Αλλά μπροστά σε φαινόμενα Benjamin Button όπως αυτό του Pharrell Williams οι άμυνές μας χαλαρώνουν!

Ο τραγουδιστής είναι 47- δείχνει 37 και το πολύ καλό νέο είναι ότι μόλις απέκτησε την δική του σειρά skincare και μοιράζεται μαζί μας όλα όσα κάνει εκείνος στην επιδερμίδα του. Η σειρά λέγεται Humanrace, θα την αναγνωρίσεις από το χαρακτηριστικό πράσινο packaging και προς το παρών διαθέτει τρία προϊόντα τα οποία λέγονται “The three minute facial”. 

“To Humanrace Skincare δεν έχει να κάνει με εθνικότητα ή φύλο. Γεννιόμαστε όλοι μας άνθρωποι στο ίδιο δέρμα και σκοπός του Humanrace είναι να γιορτάσει αυτό ακριβώς!”, δήλωσε ο ίδιος. 

Όσον αφορά τα προϊόντα, το πρώτο βήμα για το Facial είναι το Rice Powder Cleanser, το οποίο περιέχει AHA και όταν έρθει σε επαφή με το νερό αφροποιείται και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. “Θέλουμε όλοι να αισθανθούν αυτή τη μαγεία της χημείας με το να βλέπουν κάτι που αρχικά είναι πούδρα, ενώνεται με το νερό και μετά… συμβαίνει η χημεία! Το Rice Powder Cleanser μεταμορφώνεται σε αφρό. Όπως ακριβώς και με την μαγεία, αισθάνεσαι αυτή την αίσθηση στο πρόσωπό σου”, είπε ο ίδιος. 

Κατά το παρελθόν ο Pharrlle Williams έχει πει πως το μυστικό του και αυτό που το κάνει να δείχνει τελικά τόσο νέος είναι η συνεχής απολέπιση που κάνει στο πρόσωπό του, οπότε ήταν απόλυτα λογικό στη σειρά να δούμε και ένα προϊόν απολέπισης και πιο συγκεκριμένα το Lotus Enzyme Exfoliator που περιέχει 8% γλυκολικό οξύ και απολεπίζει πολύ απαλά την επιδερμίδα, ενώ, τέλος, η σειρά ολοκληρώνεται με την Humidifying Cream, που περιέχει σκουαλένιο για maximum ενυδάτωση!

Η σειρά Humnarace (τα προϊόντα της θα τα βρεις στο ομώνυμο site) έγινε σε συνεργασία με την δερματόλογο του Pharrell Williams, Elena Jones, και συγκεντρώνει όλα όσα έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια για το skincare, όπως το να πλένει το πρόσωπό του με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις, κάτι που του δίδαξε η Naomi Campbell με την οποία είναι φίλοι. 

 

Read More

And More