Ouch! Η χειρότερη beauty εμπειρία της Hailey Bieber μας έκανε να πονέσουμε

Όπως έχουμε ξαναπεί, η Hailey Bieber διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας της: φωτογραφίζεται για το ένα εξώφυλλο μετά το άλλο, κάνει εξαιρετική δουλειά στο κανάλι της στο youtube και η επιδερμίδα της κάνει κάθε εταιρία ομορφιάς να θέλει διακαώς να συνεργαστεί μαζί της.

Πρόσφατα, λοιπόν, η ίδια φωτογραφήθηκε (και) για το Harper’s Bazaar και έκανε ένα βίντεο για λογαριασμό του περιοδικού όπου μιλούσε για το αγαπημένο της θέμα συζήτησης που είναι (τι άλλο!) το skincare! Εκεί, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την χειρότερη beauty εμπειρία της η οποία μας έκανε πραγματικά να… πονέσουμε!

“Όταν ήμουν πολύ μικρή πήρα από τα καλλυντικά της μαμάς μου μια κρέμα με ρετινόλη και την άδειασα όλη στο πρόσωπό μου. Καταλαβαίνετε τι μπορεί να συνέβη! Η επιδερμίδα μου ήταν επιδερμίδα μωρού και έπαθα ένα σοβαρό έγκαυμα!”. Πράγματι, αν σκεφτείς ότι η ρετινόλη είναι το πιο δραστικό συστατικό που θα βρεις στα καλλυντικά και πως η οδηγία είναι να χρησιμοποιείς αυστηρά ελάχιστη ποσότητα στις πιο ώριμες ηλικίες, καταλαβαίνεις τι μπορεί να κάνει στην επιδερμίδα ενός μωρού.

Πάντος, πέρα από αυτό, η μητέρα της Hailey Bieber της έδωσε υπέροχες συμβουλές ομορφιάς από την παιδική της ακόμη ηλικία. Μια από αυτές είναι να μην βγαίνει από το μπάνιο αν δεν έχει απλώσει σε όλο το σώμα της μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής! Θα θέλαμε πολύ να έχουμε εκπαιδευτεί κι εμείς προς αυτή την κατεύθυνση από νωρίς ώστε να μην τεμπελιάζουμε μεγαλώνοντας!

 

Read More

And More