PGA Awards: Τα beauty looks των celebrities ήταν μια ωδή στο soft glam

 Η 35η Απονομή των Producers Guild Awards, πραγματοποιήθηκε στο The Ray Dolby Ballroom στο Hollywood και οι celebrities υιοθέτησαν για μία ακόμη βραδιά υπέροχα beauty looks. Αυτή τη φορά ήταν μια ωδή στο soft glam. Minimal, χωρίς υπερβολές και εκκεντρικές λεπτομέρειες, κατάφεραν να μας εμπνεύσουν. 

Margot Robbie, Brie Larson και Emily Blunt ήταν οι ωραιότερες και πιο κομψές παρουσίες που σίγουρα θα δούμε και στα Oscars που πλησιάζουν. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Η Robbie άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα με χωρίστρα στη μέση και απόλυτα sleek. H make up artist Pati Dubroff τόνισε τα χείλη της με μια απαλή ροζ απόχρωση και το βλέμμα με γήινες αποχρώσεις και καφέ περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Η Brie Larson με old Hollywood beauty look ήταν απλά υπέροχη. Ο hairstylist Bryce Scarlett μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και retro κυματισμούς στη φράντζα. Η make up artist Nina Park χρησιμοποίησε κραγιόν στην ίδια ακριβώς απόχρωση με την πορτοκαλί δημιουργία του Christian Lacroix από την Haute Couture FW 2004, φωτίζοντας ολόκληρο το πρόσωπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laini Reeves (@laini_reeves)

H hairstylist Laini Reeves μάζεψε τα μαλλιά της Emily Blunt σε ένα χαλαρό low bun και η make up artist Jenn Streicher άπλωσε μια διακριτική, γαλάζια σκιά με shimmer στα βλέφαρα matchy με το Oscar de la Renta φόρεμα της. 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164