Pamela Anderson: Εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έγινε viral

Η Pamela Anderson υπήρξε ένα από τα διασημότερα sex symbols των 80’s με τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά “Baywatch” να θεωρείται σχεδόν θρυλικός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Το poster με το iconic κόκκινο ολόσωμο μαγιό ήταν στους τοίχους των teenagers της εποχής και κάπως έτσι έγινε ίνδαλμα. 

Reuters

Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνη αποσύρθηκε. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια που αποφάσισε να επανέλθει στο προσκήνιο. Γοητευτική, ώριμη πια αλλά το ίδιο εντυπωσιακή. Και τώρα στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και στην εποχή των social media κατάφερε να γίνει viral για τον πιο απίθανο λόγο.

Τόσο πάνω στην πασαρέλα όσο και κάτω από αυτή εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Ακόμη και η Jamie Lee Curtis σχολίασε την τολμηρή της κίνηση ανεβάζοντας μια φωτογραφία της Anderson στον λογαριασμό της στο Instagram και λέγοντας ότι “Ξεκίνησε επίσημα η επανάσταση της φυσικής ομορφιάς από την Pamela Anderson η οποία στη μέση της εβδομάδας μόδας με τόσες πολλές πιέσεις και στάσεις, και και και, αυτή η γυναίκα εμφανίστηκε και διεκδίκησε τη θέση της στο τραπέζι χωρίς τίποτα στο πρόσωπό της. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη και αυτή την επαναστατική πράξη θάρρους”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Και η Pamela με τη σειρά της μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram τρεις διαφορετικές εμφανίσεις της στο Παρίσι σχολιάζοντας: “Μια περιπέτεια στο Παρίσι με φρέσκια μάτια. Υπάρχει ομορφιά στην αποδοχή του εαυτού μας, την ατέλεια και την αγάπη”. Και με αυτό τον τρόπο εξηγεί τον λόγο που αποφάσισε να υιοθετήσει το συγκεκριμένο look και να δείξει σε όλους το αληθινό της πρόσωπο που μεταξύ μας είναι υπέροχο. 

Η Anderson έχει αποκαλύψει σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις ότι σταμάτησε να φορά οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ από τότε που πέθανε η προσωπική της make up artist και στενή της φίλη Alexis Vogel, από καρκίνο του μαστού το 2019. “Ήταν η καλύτερη και χωρίς εκείνη είναι προτιμότερο για εμένα να μην φοράω make up” είχε δηλώσει η star. 

Read More

And More