Pamela Anderson: Γιατί σταμάτησε να υιοθετεί το εμβληματικό της μακιγιάζ; O λόγος είναι συγκινητικός!

Η Pamela Anderson είναι μια iconic star των 90’s που συνεχίζει να εμπνέει. Μην ξεχνάς ότι το Pamela’s updo έγινε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που υιοθέτησαν οι μεγαλύτερες celebrities και it girls. Από την Kim Kardashian μέχρι την Dua Lipa μάζεψαν τα μαλλιά τους αντιγράφοντας πιστά την Pamela. 

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Εκτός όμως από το updo εμβληματικό ήταν και το μακιγιάζ που υιοθετούσε για χρόνια η πρωταγωνίστρια του Baywatch που στα social media το ονομάζουν “Pamcore”. Λεπτά φρύδια τονισμένα με μολύβι και smoky eyes είναι ο συνδυασμός που αγαπούσε πολύ αλλά αποχωρίστηκε τον τελευταίο καιρό και ο λόγος είναι συγκινητικός. Η Anderson αποκάλυψε στους followers ότι σταμάτησε να υιοθετεί το συγκεκριμένο make up look: “Απλά έκανα ότι μου έλεγαν οι άλλοι. Να είμαι άγρια και σχεδόν ανέγγιχτη. Και όσο περνούσαν τα χρόνια, μέσα στα 90’sτο μακιγιάζ μου έπρεπε να γίνει ακόμη πιο λαμπερό με glitter που δεν έφευγε ποτέ. Και όλα αυτά μέχρι το 2019 που πέθανε η προσωπική μου make up artist Alexis Vorgel, από καρκίνο του μαστού. Ήταν η καλύτερη. Αποφάσισα έκτοτε σκέφτηκα ότι χωρίς εκείνη δεν θα φοράω πλέον μακιγιάζ” λέει η star.   

Και συνεχίζει: ” Είναι αρκετά ενδιαφέρον να φοράς λιγότερο μακιγιάζ, είναι προκλητικό και πραγματική  εμπειρία μια και νοιώθεις ελεύθερη επαναστάτρια απλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Παρατήρησα ότι υπήρχαν γυναίκες που τολμούσαν να πραγματοποιούν επίσημες εμφανίσεις χωρίς ίχνος  μακιγιάζ. Ακολουθώντας τη συγκεκριμένη στάση είναι σαν να πηγαίνω κόντρα στα δεδομένα, να κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν οι περισσότεροι».

Κεντρική Photo by Charley Gallay/Getty Images for Netflix

Read More

And More