Saoirse Ronan: Το νέο της χτένισμα θα σε πείσει να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά. Πολύ κοντά!

Έχω θέμα με τα χτενίσματα. Όσα μου αρέσουν πολύ, τα αποθηκεύω στο κινητό μου και τα χαζεύω συχνά-πυκνά μέχρι να πάρω την απόφαση να κλείσω ραντεβού στο κομμωτήριο για να τα υιοθετήσω και εγώ. Γιατί αυτή είμαι. Κάνω αλλαγές στα μαλλιά με κάθε πιθανή ευκαιρία.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir)

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, το κούρεμα που προστέθηκε στο αρχείο μου είναι εκείνο της εκθαμβωτικής Saoirse Ronan, η οποία έδωσε το παρών στο show του οίκου Louis Vuitton για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Πριν από το show, η ηθοποιός ετοιμάστηκε με την βοήθεια της κορυφαίας ομάδα της, τον κομμωτή Adir Abergel και την make-up artist Nina Park. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Park 박니나 (@ninapark)

Ο Abergel είναι γνωστός για τα super cool χτενίσματά του, και αυτό που επέλεξε για την Ronan δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Αναφέρω μερικά ονόματα celebrities, των οποίων τα hairstyles επιμελείται: Charlize Theron, Anne Hathaway, Kristen Stewart. Πρόκειται για ένα αρκετά κοντό bob, περίπου στο ύψος του σαγονιού, το οποίο αγκάλιαζε υπέροχα το πρόσωπό της και την κολάκευε. Για την ιστορία να αναφέρω πως τα sharp bobs, σαν εκείνο της Saoirse Ronan, είναι εξαιρετικά δημοφιλή φέτος και σύμφωνα με την Google οι αναζητήσεις τους στο διαδίκτυο έχουν αυξηθεί κατά 200% μόνο την τελευταία εβδομάδα. Εγώ το σκέφτομαι πολύ, πολύ σοβαρά. Εσύ;

Read More

And More