Selena Gomez: Ο προσωπικός της nail artist αποκαλύπτει το εμβληματικό μαύρο βερνίκι που χρησιμοποίησε στις Χρυσές Σφαίρες

Η Selena Gomez στις Χρυσές Σφαίρες υιοθέτησε την κλασική, μαύρη απόχρωση στα νύχια της με αποτέλεσμα να επανέλθει στο προσκήνιο μέσα σε ελάχιστες ώρες. Αν και πρόκειται για ένα κλασικό χρώμα, τις τελευταίες σεζόν έμεινε στην άκρη δίνοντας χώρο στους καφέ τόνους που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς. 

Η star όμως κατάφερε να δημιουργήσει ένα μεγάλο trend τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2024. Υπεύθυνος για το μανικιούρ της είναι ο διάσημος nail artist Tom Bachik που επιμελείται τα looks τόσο της Gomez όσο και της Jennifer Lopez εδώ και χρόνια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@tombachik)

Ο ίδιος μάλιστα φροντίζει να μοιράζεται με τους followers στο Instagram τόσο κοντινά πλάνα των νυχιών όσο και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@tombachik)

Κι αν αναρωτιέσαι με ποιο ακριβώς βερνίκι δημιούργησε το glam-goht mani της Gomez έδωσε την απάντηση. Πρόκειται για την απόχρωση Licorice της Essie.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @flaunt.your.nails

Ένα προϊόν που θεωρείται θρυλικό και βρίσκεται μόνιμα στη συλλογή του brand μιας και είναι το αγαπημένο όλων και δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ των celebrity nail artists.  

Κεντρική photo: Reuters

Read More

And More