Selena Gomez: Υποδέχεται την άνοιξη με το πιο φωτεινό μανικιούρ

Η αδυναμία της Selena Gomez στις έντονες αποχρώσεις στα νύχια είναι γνωστή. Ζητά συχνά από τον αγαπημένο της φίλο και celebrity nail artist Tom Bachik να χρησιμοποιεί τα πιο φωτεινά χρώματα για να αναβαθμίσει το beauty look της.

Και τώρα, υποδέχεται την άνοιξη με εκείνο που θυμίζει την ένταση του ήλιου. Επιλέγει ένα κίτρινο τόνο που ταιριάζει πολύ στα μακριά και με τετράγωνο σχήμα νύχια της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@tombachik)

Το αποκάλυψε ο Bachik στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα κοντινό πλάνο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Gomez υιοθετεί κίτρινο μανικιούρ. Την έχουμε δει στο παρελθόν με παστέλ αλλά και super έντονο και σχεδόν neon. Το τελευταίο της όμως είναι ένα butter yellow που κινείται ανάμεσα στο “καναρινί” και το μπεζ. Πρόκειται για μία απόχρωση που θα δεις πολύ τους επόμενους μήνες, ειδικά όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Είναι άλλωστε το χρώμα της αισιοδοξίας, της ενέργειας και της ισορροπίας. Ο Bachik δίπλα από τη φωτογραφία σχολίασε: “Trend Allert: Butter Manis for Spring”. Με λίγες λέξεις τα είπε όλα. 

Read More

And More