Taylor Swift: Παρακολούθησε τον αγαπημένο της με μανικιούρ και eye make up look λαμπερό και matchy

Η Taylor Swift δεν χάνει ούτε έναν αγώνα του αγαπημένου της Travis Kelce o οποίος είναι παίκτης της ομάδας football Kansas City Chiefs. Στον τελευταίο αγώνα ενάντια στους Baltimore Ravens που που πραγματοποιήθηκε στο M&T Bank Stadium της Βαλτιμόρης, η star παρακολούθησε το παιχνίδι από τις κερκίδες. Μέχρι τη στιγμή που έληξε με την ομάδα του συντρόφου της να κερδίζει. 

Κι εκείνη έτρεξε κοντά του με τους φωτογράφους να τους περιτριγυρίζουν μιας και κάθε τους δημόσια, κοινή εμφάνιση γίνεται viral. Κι επειδή μπορείς να μην γνωρίζω από Αμερικάνικο ποδόσφαιρο αλλά είμαι beauty expert το μάτι μου έπεσε στο μανικιούρ της Swift αλλά και τη matchy σκιά στα μάτια της. 

Photo by Rob Carr/Getty Images

Πιο συγκεκριμένα υιοθέτησε στα νύχια το χρώμα της χρονιάς, που είναι το peachy fuzz αλλά με glitter που τους χαρίζει την πιο χαρούμενη και glam νότα. Όσον αφορά στο μακιγιάζ η Swift έμεινε πιστή στο αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και το winged liner μεν αλλά τόνισε το βλέμμα της με σκιά σε μια πιο απαλή ροδακινί απόχρωση με λαμπερό shimmer φινίρισμα.  

Κεντρική photo: Reuters 

Read More

And More