Vanessa Kirby: Το nude glam μακιγιάζ της είναι η επιτομή της κομψότητας

H Vanessa Kirby είναι συμπρωταγωνίστρια του Joackin Phoenix στην νέα ταινία “Napoleon” και ένα από τα πρόσωπα που συζητιούνται πολύ τον τελευταίο καιρό. Είναι άλλωστε μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στο χώρο και στις τελευταίες της εμφανίσεις είναι εντυπωσιακή με τον πιο “ήσυχο” τρόπο υιοθετώντας υπέροχα beauty looks. 

Και τώρα, έρχεται με ένα nude glam που είναι η επιτομή της κομψότητας. Θα σε εμπνεύσει όσον αφορά τόσο στην αποψινή σου βραδινή έξοδο όσο και τις γιορτές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Kirby (@vanessa__kirby)

Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Λονδίνο η  Kirby είχε στο πλάι της τόσο τον celebrity hairstylist Adir Abergel όσο και την make up artist Jo Baker. Φόρεσε μια συγκλονιστική κόκκινη δημιουργία της Vivienne Westwood που συνδύασε με μια minimal μεν αλογοουρά αλλά με το τέλειο twist στη φράντζα και nude glam μακιγιάζ που σου προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.   

Η Baker συνδύασε τη χρυσή σκιά στα βλέφαρα με soft bronzer blush στα ζυγωματικά και μια απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη με λαμπερό φινίρισμα. Η επιδερμίδα της star είναι βελούδινη και ματ και τα φρύδια της feathered και καλοσχηματισμένα. Τόσο απλά. 

Κεντρική photo: Reuters

Read More

And More