Victoria Beckham: Αποκαλύπτει το νέο beauty λανσάρισμα με τον πιο έξυπνο τρόπο

Η Victoria Beckham είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και ειδικά στο Instagram. Μοιράζεται με τους followers οικογενειακές στιγμές αλλά και σκηνές από τα fashion show ή τα καινούρια προϊόντα του Victoria Beckham Beauty. Παράλληλα δείχνει πώς χρησιμοποιεί τα προϊόντα μακιγιάζ ή περιποίησης αλλά και τον τρόπο που δημιουργεί το αγαπημένο της soft smoky eye. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Στο τελευταίο της post φαίνεται με μια μάσκα ενυδάτωσης ενώ στο πλάι αποκαλύπτει τα προϊόντα που έχει χρησιμοποιήσει ώστε να χαρίσει στο δέρμα της πλούσια ενυδάτωση. Κι επειδή καμία κίνηση της δεν είναι τυχαία, οι ειδικοί λένε ότι το πιθανότερο είναι να ετοιμάζει νέο λανσάρισμα και πιο συγκεκριμένα την πρώτη μάσκα ενυδάτωσης του brand της. Δεν το έχει ανακοινώσει μεν αλλά αποκαλύπτει την ρουτίνα περιποίησης που κάνεις τις Κυριακές:

“Μια Κυριακή πρωί, προσπαθώ να βρω χρόνο για μια συνεδρία περιποίησης. Εφαρμόζω μια μάσκα προσώπου (αλλάζω ανάλογα με το τι χρειάζεται το δέρμα μου). Την αφήνω για όσο μπορώ και μετά την αφαιρώ με το προϊόν καθαρισμού @VictoriaBeckhamBeauty. Ακολουθεί η μάσκα LED, τα @VictoriaBeckhamBeauty x @AugustinusBader Power Serum + Priming Moisturiser και έτοιμη να φύγω” γράφει η Beckham. 

Read More

And More