Άγιος Βαλεντίνος: τι μακιγιάζ και μαλλιά θα διαλέξουν οι συντάκτριες του TLIFE για το ραντεβού!

Για τον Άγιο Βαλεντίνο έχουμε σχέδια! Θα βγούμε! Και όσες είμαστε σε σχέση και εκείνες που δεν είμαστε (ακριβώς όπως είχε βγει η Carrie Bradsaw με την Miranda) γιατί πιστεύουμε σε αυτές τις αφορμές που δίνει ο Άγιος Βαλεντίνος, αλλά και κάθε γιορτή, να κάνουμε κάτι διαφορετικό!

Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι α) να σε ξεσηκώσει και β) να σου δώσει beauty inspo και για το δικό σου μακιγιάζ (με δεδομένο ότι σε ξεσηκώσαμε!). Να, λοιπόν, τι θα επιλέξουμε εμείς για σήμερα!

Νατάσα Μπερέκου, beauty editor:”Στην καθημερινότητά μου βάφομαι ελάχιστα οπότε αυτή τη μέρα θέλω το αγόρι μου να με δει και να καταλάβει την διαφορά! Με δεδομένο, λοιπόν, ότι δεν χρησιμοποιώ ποτέ σκιές, θα κάνω ένα smudged eyes με σκούρες σκιές που θα τονίσουν τα μάτια μου (σ.σ. θέλεις το βλέμμα σου να είναι όσο πιο εκφραστικό γίνεται στα dates και ειδικά όταν μιλάμε για πρώτο ραντεβού). Όσον αφορά τα μαλλιά μου, μου αρέσει το αποτέλεσμα που δίνει ένα ισπανικό σινιόν σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι signature σκουλαρίκια. Αλλά επειδή το ισπανικό σινιόν είναι κάπως πιο δύσκολο να σταθεροποιηθεί (έχω πολλά μαλλιά που γλιστράνε) θα κινηθώ με ασφάλεια στην επιλογή ενός χαμηλού, σφιχτού ponytail όπως αυτό της Kendall Jenner”.

Σοφία Σούζα, fashion editor: “Aγίου Βαλεντίνου ή date beauty look, το μυαλό μου πάει σε κάτι french και στην αγαπημένη μου Vanessa Paradis, που έχει πάντα μία απέριττα κομψή εμφάνιση, αυτό το effortless look που ζηλεύω και αγαπώ. Θα κρατήσω, λοιπόν, ένα χαλαρό ύφος στα μαλλιά, ok θα τα έχω φτιάξει λίγο κυματιστά τόσο ώστε να φαίνονται όμορφα αλλά όχι από κομμωτήριο. Μία λαμπερή ενυδατωμένη επιδερμίδα όχι make up, όμως, έντονα φρύδια και λίγο dark bonze colors στα μάτια για ωραίο βλέμμα. Πολύ μάσκαρα και ίσως μία λεπτή γραμμή eyeliner ανάλογα την διάθεση μου. Δεν θέλω να φαίνομαι πολύ μακιγιαρισμένη αλλά να έχω τονίσει τα χαρακτηριστικά μου. Στα μάγουλα λίγο powder pink ρουζ, και πάμε στα χείλη που θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό της βραδιάς. Εδώ θα βάλω χρώμα που μου αρέσει! Κάποια απόχρωση κόκκινου ή και λίγο κοραλί σε liquid μορφή σαν gloss που θα τα κρατήσει ενυδατωμένα και θα μπορώ να το ανανεώνω κατά την διάρκεια της βραδιάς με μία μικρή κίνηση. Θα επιλέξω αυτό το beauty look γιατί με κάνει να νιώθω όμορφη, χωρίς να ξεφεύγω πολύ από το φυσικό μου ύφος. Σίγουρα θα επιλέξω κάτι black σε top και μάλλον καθόλου κοσμήματα (για να πούμε και κάποια styling tips) και θα πάρω μαζί μου την καλύτερη διάθεση για ένα υπέροχο night out!”.

Ιωάννα Κούρου, fashion editor: “Εμπιστεύομαι την Emily Ratajkowski με κλειστά τα μάτια! Όταν σκέφτομαι τι να φορέσω, πώς να βαφτώ και πώς να φτιάξω τα μαλλιά μου σε ένα ραντεβού, τότε η φάση είναι μονόδρομος και πάντα καταλήγει στα χνάρια της EmRata. Για του Αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, ψηφίζω για ακόμα μια φορά ένα μακιγιάζ που έχει κάνει η ίδια στο παρελθόν, το οποίο έχει χείλη σε ουδέτερο χρώμα και smokey eyes σε γήινες αποχρώσεις. Θεωρώ πως η επιλογή του χρώματος στα χείλη είναι πολύ σωστή για ένα ραντεβού, αφού τα κόκκινα και τα φούξια κραγιόν “τρομοκρατούν” τον ταίρι με αποτέλεσμα να μην κάνει την κίνηση να σε φιλήσει. Επίσης, πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μακιγιάζ στα μάτια βγάζει στους άντρες ένα μυστηριώδες και sexy vibe που τους αρέσει πολύ. Ολοκληρώνω με τα μαλλιά και τονίζω το εξής: όσο λιγότερο στιλιζαρισμένα είναι, τόσο περισσότερο θα αρέσουν στον άλλον. Άσε που κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν σου πετάει κάποια τρίχα, αν έφυγε το τσιμπιδάκι, αν το λαστιχάκι είναι πολύ σφιχτά και για αυτό έχεις πονοκέφαλο…”.

Μυρτώ Σίννη, υπεύθυνη εμπορικού: “Δεν βάφομαι ποτέ έντονα, δεν κάνω υπερβολές με τα μαλλιά μου. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, θέλω να βγω με τις φίλες μου και να είμαι ο συνηθισμένος εαυτός μου στην πιο βελτιωμένη του εκδοχή. Επίσης, το πιο πιθανόν είναι να βγω απευθείας μετά το γραφείο οπότε το beauty look μου θα διαμορφωθεί στο μπάνιο και σε dt! Από το προηγούμενο βράδυ θα λούσω τα μαλλιά μου και θα κάνω μια γαλλική πλεξίδα την οποία θα λύσω λίγο πριν φύγω από τη δουλειά ώστε να πετύχω αυτά τα τέλεια beachwaves της Gisele. Όσον αφορά το μακιγιάζ μου, θα βάλω ρουζ σε κρεμώδη υφή και μια peachy απόχρωση ακριβώς πάνω στα μάγουλα, ένα gloss και πολύ μάσκαρα. Δεν μου αρέσουν τα βαριά foundation και γι’αυτό χρησιμοποιώ μια αντηλιακή με χρώμα που λατρεύω. Αυτό το προϊόν θα βάλω και του Αγίου Βαλεντίνου, μια μέρα που είναι όπως οι υπόλοιπες αλλά σου δίνει μια παραπάνω αφορμή για να βγεις!”.

Εσύ τι μακιγιάζ θα κάνεις για τον Άγιο Βαλεντίνο;

 

Read More

And More