amfAR Gala 2023: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Το amfAR είναι Ίδρυμα για την Έρευνα για το AIDS και διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στην υποστήριξη, την πρόληψη του HIV και την εκπαίδευση στη θεραπεία. Κάθε χρόνο, ο συγκεκριμένος οργανισμός διοργανώνει ένα λαμπερό Gala στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες με τις celebrities να δίνουν το παρόν πιο εντυπωσιακές από ποτέ. 

Στο φετινό amfAR Gala stars, super models και it girls πάτησαν το κόκκινο χαλί υιοθετώντας απίθανα beauty looks που θα λατρέψεις. 

Shay Mitchell: Υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού που είναι το wet look συνδυασμένο με mermaid waves. 

Eva Longoria: Μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της βραδιάς με τα μαλλιά της πιασμένα σε μια σοφιστικέ αλογοουρά με κυματισμούς. Το κόκκινο κραγιόν στα χείλη αποκτά διαφορετική όψη χάρη στο σκούρο περίγραμμα. 

Ashley Graham: Winged liner και nude χείλη που αποτελούν το αγαπημένο της look τα τελευταία χρόνια. 

Sara Sampaio: Με soft glam make up και λάμψη στα ζυγωματικά. Τα μαλλιά της μαζεμένα σε ανάλαφρη αλογοουρά και το βλέμμα της γοητευτικό χάρη στις ωραιότερες καφέ αποχρώσεις. 

Photo by Neilson Barnard/amfAR/Getty Images for amfAR

Halsey: Με ανατρεπτικό fish tail eyeliner και ροζ, matchy με τη δημιουργία που φορά, χρώμα στα χείλη. 

Heidi Klum: Άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα με τις εμβληματικές της αφέλειες άψογες. Συνδύασε το χτένισμα με μακιγιάζ σε παστέλ και γήινους τόνους. 

Natasha Poly: Sleek hair look και ανεπιτήδευτο, soft glam makeup. 

Elsa Hosk: 90’s updo με βαθιά χωρίστρα στο πλάι που συνδύασε με dramatic eye make up look και έξτρα λάμψη στα κόκκινα χείλη της. 

Stella Maxwell: Με old Hollywood κυματισμούς στα μαλλιά, καφέ της σοκολάτα απόχρωση στα χείλη και smokey eyes σε γήινες αποχρώσεις. 

Rose Bertram: Curly updo και κόκκινα χείλη που φέτος το καλοκαίρι θα δεις παντού. 

Photos: Reuters

Read More

And More