Αν θέλεις τέλεια beach waves πρέπει να δεις το τέλειο μυστικό της Jennifer Garner!

Υπάρχει μια μεγάλη κατηγορία γυναικών που πιστεύουν ότι τα μαλλιά τους δεν έχουν καμία φόρμα, κανένα σχήμα. Εγώ είμαι μια από αυτές τις γυναίκες μέχρι που α) έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο της Jennifer Garner και β) ακολούθησα ένα προς ένα όλα τα βήματα!

Η Jennifer Garner, λοιπόν, μόλις έδειξε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar πώς κάνει hair styling στα μαλλιά της χρησιμοποιώντας μερικά προϊόντα styling, μια φισούνα και… χαρτί κουζίνας! “Δεν είχα ιδέα ότι τα μαλλιά μου έχουν τέτοια υφή!”, λέει και συνεχίζει δίνοντας το credit στον προσωπικό της hair stylist, Adir Abergel.

Η ηθοποιός ξεκινάει βάζοντας στις παλάμες της ένα προϊόν styling σε μορφή κρέμας και πιέζοντας τις άκρες τους προς τα πάνω ώστε να πάρουν τα μαλλιά της την απαραίτητη φόρμα. “Τώρα στεγνώνεις τα μαλλιά σου ελαφρώς με χαρτί κουζίνας”, λέει η ίδια και δίνει το credit για το tip στον προσωπικό της hair stylist. Πράγματι, το χαρτί κουζίνας είναι πιο απορροφητικό, δημιουργεί μικρότερη τριβή στα μαλλιά σε σχέση με μια πετσέτα και αυτό σημαίνει λιγότερο φριζάρισμα ή και σπάσιμο στα μαλλιά.

Επίσης, η Jennifer Garner αστειεύεται λέγοντας ότι δεν πίστευε πως έχει αυτό το σχήμα στα μαλλιά της και το ανακάλυψε όταν έφτασε 47-48, μια ηλικία στην οποία ανακάλυψε και κάτι άλλο: ένα gadget που λέγεται diffuser.

Η συνέχεια στο βίντεο παρακάτω…

Read More

And More