Αυτά είναι τα αγαπημένα μας beauty post που ανέβηκαν στο instagram αυτή την εβδομάδα

Όπως έχουμε ξαναπεί η δύναμη και η δυναμική του instagram είναι πλέον τεράστιες. Το scroll down είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε το πρωί και το τελευταίο πριν πέσουμε για ύπνο. Επίσης, πλέον το instagram λειτουργεί και ως αστείρευτη πηγή beauty ενημέρωσης όχι μόνο για το πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας ή θα βάψουμε τα μάτια μας αλλά και τι στάση θα κρατήσουμε απέναντι στην ομορφιά και ως προς το τελευταίο κομμάτι με ανακούφιση διαπιστώνουμε ότι το αφεγάδιαστο δεν είναι απλώς ανέφικτο. Είναι και ξεπερασμένο! Θα καταλάβεις τι εννοούμε παρακάτω…

@jlo

Στην αρχή περίπου της εβδομάδας η Jennifer Lopez ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από την μπανιέρα της έχοντας τα μαλλιά της όπως λίγο- πολύ τα έχουμε κάνει όλες για πλάκα όσο είμαστε στο μπάνιο μας. Βλέποντας την απόλυτη Λατίνα star να απολαμβάνει κάπως έτσι το αφρόλουτρό της θέλοντας ξεκάθαρα να τραβήξει την προσοχή μας στα μαλλιά της, πολλοί σκεφτήκαμε το εξής: μήπως μετά την σειρά skincare έρχεται και μια σειρά φροντίδας μαλλιών;

@lancomeofficial 

Αν έπρεπε να διαλέξουμε εκείνη τη μια διάσημη με τεράστιο ταλέντο στις μεταμορφώσεις, αυτή θα ήταν η Zendaya η οποία, για μια ακόμη φορά, είχε μια από τις πιο υπέροχες εμφανίσεις στα Critics’ Choice Awards. “Με αυτό το μακιγιάζ θέλαμε να το διασκεδάσουμε και να προσθέσουμε ένα pop χρώματος”, είπε η προσωπική της makeup artist Sheika Daley. Όσο για τα μαλλιά της, επίσης συγκλονιστικά!

@renatocampora

Την εβδομάδα που πέρασε έγιναν και τα Critics Choice Awards που σημαίνει ότι είχαμε αρκετό υλικό σε μακιγιάζ και μαλλιά και άλλη τόση beauty έμπνευση. Μια από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις ήταν και αυτή της Amanda Seyfried η οποία από τον vague κυματισμό στα μαλλιά μέχρι τα σκούρα κόκκινα χείλη είχε μια ρετρό διάθεση. 

@foureira

Η Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε τα γενέθλιά της και οι φίλοι της της έκαναν έκπληξη με μια υπέροχη τούρτα αλλά εμείς την ίδια στιγμή δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το iconi cat eye της από τα χέρια του προσωπικού της makeup artist και φίλου, Παντελή Τουτουντζή. 

@dutchesss_

Την Δευτέρα ήταν η Γιορτή της Γυναίκας και η Δούκισσα Νομικού ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία για να μας ευχηθεί να είμαστε υγιείς, χαρούμενες και… πολύχρωμες! Μας άρεσε πολύ το κατακόκκινο χρώμα στα χείλη της αλλά και τα μικροσκοπικά της πλεξιδάκια που είχαν αυτή την 70’s διάθεση και που κατά την διάρκεια της καραντίνας αποδείχθηκαν hot trend! Σκέψου το: είναι πανεύκολο να τα πετύχεις, δίνουν αμέσως στιλ και στα zoom calls σου δείχνεις πάντα περιποιημένη. 

@kimkardashian

Την στιγμή που εμείς παλεύουμε να βγάλουμε το ημιμόνιμο από το τελευταίο ραντεβού για μανικιούρ από το οποίο έχει περάσει σίγουρα μήνας, η Kim Kardashian βγάζει μπροστά (κυριολεκτικά!) τα τέλεια περιποιημένα νύχια της. Είναι edgy, κόκκινα βαμμένα και από την κάτω μεριά μοιάζουν να είναι βαμμένα με ροζ βερνίκι!

@mairiboo

Και από την στιλιζαρισμένη Kim Kardashian στην πέρα για πέρα ανεπιτήδευτη Μαίρη Συνατσάκη. Η ίδια ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στην οποία φαίνεται το μισό της πρόσωπο απόλυτα φυσικό και το άλλο μισό με φίλτρο και έγραψε: “Πιο πολλή αλήθεια για τις γυναίκες. Λιγότερη πίεση να ταιριάξουν σε μικρά κουτάκια που εξυπηρετούσαν για αιώνες την κοινωνία. Περισσότερη ελευθερία. Περισσότερη συμπόνια. Πιο πολύ οι εαυτές μας. Πιο πολύ μαζί. Όλες μας μαζί. Σας αγαπάω γυναίκες και σας ευγνωμονώ για τους δρόμους που ανοίγετε για εμένα”. 

Read More

And More