Αυτά είναι τα τέσσερα βήματα που ακολουθεί στην πρωινή ρουτίνα της η Γαλλίδα που λατρεύουμε!

Η Violette_Fr είναι το απόλυτο girl crush μας, το κορίτσι που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνει τις Γαλλίδες αξεπέραστες (κι εμείς θέλουμε τόσο πολύ να μοιάσουμε στις Γαλλίδες. Σωστά;). 

Η ίδια, λοιπόν, που μερικές μέρες πριν δημιούργησε το δικό της brand καλλυντικών με σκοπό να διαδώσει το γαλλικό je nais se quoi σε όλο τον κόσμο ανέβασε τα βήματα της πρωινής της ρουτίνας και φυσικά, τα σημειώσαμε για να τα αντιγράψουμε!

Βήμα 1: ξεκινάει ρίχνοντας στο πρόσωπό της νερό και αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι το πρωί δεν χρησιμοποιεί κάποιο gel καθαρισμού για το πρόσωπο προκειμένου να διώξει το σμήγμα που έχει συγκεντρωθεί όλο το βράδυ αλλά και τα προϊόντα που έχει βάλει στο πρόσωπό της από το skincare routine της προηγούμενης βραδιάς. 

Βήμα 2: Ψεκάζει το πρόσωπό της με το Boum- Boum Milk που λειτουργεί ως toner, serum και ενυδατική. Δυστυχώς το συγκεκριμένο serum, όπως και όλα τα προϊόντα της Violette δεν έρχονται στην Ελλάδα αλλά ελπίζουμε το ζήτημα να λυθεί σύντομα και να φτάσει στα χέρια μας! 

Βήμα 3: κάνει scrapping στη γλώσσα της και πλένει τα δόντια της. Το tongue scrapping είναι μια συγκεκριμένη τεχνική η οποία χρησιμοποιείται στην αγιουβέρδικη ιατρική και αυτό που κάνεις είναι να “ξύνεις” απαλά τη γλώσσα σου με ένα ειδικό gadget προκειμένου να αφαιρεθούν τα βακτήρια που έχουν συσσωρευτεί στη γλώσσα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό σου εξασφαλίζει καλύτερη υγεία αλλά και αναπνοή. Το Tongue Cleaner Changed My Life είναι που βρήκαμε στο In Beauty Pharma έχει και τέλειο packaging που σε βάζει σε πειρασμό να το χρησιμοποιήσεις! 

Βήμα 4: Το τελευταίο βήμα κάθε πρωινής ρουτίνας πρέπει να είναι αυτό, δηλαδή η αντηλιακή μας! Το ίδιο κάνει και η Violette η οποία χρησιμοποιεί την αντηλιακή Unseen Sunscreen από το brand Supergoop της Gwyneth Paltrow. 

Εσύ ποιο από τα παραπάνω βήματα ακολουθείς; 

Read More

And More