Who's that boy?

Αυτά τα μαλλιά ανήκουν στον σύζυγο μιας διάσημης που λατρεύουμε για το στιλ της! Μαντεύεις;

Τα φούξια ή/και ροζ μαλλιά είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει από τα it κορίτσια της μόδας. Να σου θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της καραντίνας οι διάσημες που επέλεξαν αυτό το χρώμα για να κάνουν μια DIY αλλαγή ήταν πολλές. Ωστόσο, αυτό το χρώμα είναι ένα χρώμα που δεν έχουμε συνηθίσει σε αντρικά κεφάλια και οι άντρες που τα επιλέγουν ήταν οι εξαιρέσεις.

Αυτός, λοιπόν, ο διάσημος είναι η εξαίρεση στον κανόνα και ειδικά μερικά hints για να μαντέψεις ποιος μπορεί να είναι: είναι τραγουδιστής, είναι μελαχρινός αλλά έχει υπάρξει και κατάξανθος και αυτό το χρώμα μαλλιών (και αυτή η λεπτομέρεια στο κούρεμα), λειτουργεί ως teaser για κάτι που θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου. Κατά πάσα πιθανότητα ένα νέο τραγούδι (;). Α! Και το πιο σημαντικό: είναι παντρεμένος με μια πολύ διάσημη influencer! Μαντεύεις;

Είναι ο Fedez, ο σύζυγος της Chiara Ferragni, και έκανε αυτή την αλλαγή με αφορμή κάτι που θα μας αποκαλύψει πολύ σύντομα. Αλλά από ότι φαίνεται αυτή η αλλαγή δεν έχει την έγκριση του γιου τους, Leo!

https://www.instagram.com/p/CFcLAukq24g/

Θα θέλαμε να ξέρουμε και τι γνώμη έχει η ίδια η Chiara!

https://www.instagram.com/p/CFZc6nIBvZl/

Read More

And More