Αυτή είναι η beauty συνήθεια που εγκατέλειψε η Alicia Keys λόγω καραντίνας και ταυτιζόμαστε απόλυτα

H καραντίνα άλλαξε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μας και άλλα τόσα σε σχέση με το beauty routine μας. Αρχίσαμε να κάνουμε περισσότερες μάσκες και αυτές ή διακόψαμε κάποιες άλλες συνήθειες που εφαρμόζαμε εντατικά. 

Η Alicia Keys μίλησε μεταξύ άλλων και γι’αυτό πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Allure και ταυτιστήκαμε απόλυτα με μια από τις πολλές beauty τοποθετήσεις της!

“Η beauty συνήθεια που εγκατέλειψα κατά την διάρκεια της καραντίνας ήταν τα ημιμόνιμα μανικιούρ“, λέει η Alicia Keys και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

@aliciekeys

Όλους τους προηγούμενους μήνες τα nail studio και τα κομμωτήρια έκλειναν και άνοιγαν πολύ αιφνιδιαστικά με αποτέλεσμα να έχουμε βρεθεί πολλές φορές με ένα μαύρο ημιμόνιμο που δεν ξέραμε τι να κάνουμε και άλλες τόσες φορές που είχαμε επιχειρήσει να το αφαιρέσουμε μόνες μας ακολουθώντας τον λάθος τρόπο με αποτέλεσμα να τραυματίζουμε τα νύχια μας. Έτσι, λοιπόν, λίγο γιατί δεν ήταν εφικτό να κάνουμε μόνες μας ημιμόνιμο και… πολύ γιατί δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε κάθε φορά που ξεμέναμε με ένα ημιμόνιμο μανικιούρ, τα μειώσαμε τελικά αρκετά και προς έκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι τα νύχια μας άρχισαν να γίνονται πιο δυνατά. 

Αλήθεια, εσένα σου έλειψαν τα ημιμόνιμα μανικιούρ ή άρχισες να αποκτάς μια ολοκαίνουργια συνήθεια; 

 

Read More

And More