Αυτή η ηθοποιός έχει 13 βήματα στο βραδινό skincare routine της αλλά αυτό μας ενθουσίασε πραγματικά!

Λέγεται Phoebe Tonkin είναι ηθοποιός, μοντέλο και κατά πάσα πιθανότητα να είσαι ένας/μια από τους 6.3 εκατομμύρια followers της. Επίσης, η Phoebe Tonkin έχει υπέροχη επιδερμίδα και ευτυχώς για εμάς μοιράστηκε όλα τα βήματα που κάνει στο βραδινό skincare routine της. 

Τα βήματα, όπως τα έδειξε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar, είναι στο σύνολό τους 13 αλλά αυτό που μας εντυπωσίασε πραγματικά ήταν ένα: η ίδια χρησιμοποίησε ένα gadget για το μασάζ προσώπου της το οποίο δεν ήταν jade roller όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αλλά λέγεται Carat Ray Face & Body Roller το οποίο έχει δύο στρογγυλά άκρα για να κάνεις μασάζ στο πρόσωπο. 

“Μου αρέσει πολύ περισσότερο σε σχέση με το jade roller γιατί δεν πρέπει να ασκώ πίεση στο πρόσωπό μου! Είναι τέλειο για τα πρηξίματα και αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να το βάζω σε ένα ποτήρι με παγάκια. Βοηθάει ακόμη περισσότερο με τα πρηξίματα όταν είναι παγωμένο”, είπε η ίδια. 

Μπορείς να δεις το βίντεο ή το σχετικό απόσπασμα από το 6ο λεπτό και κάτω. 

 

Όσο για το ίδιο το gadget είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω και το εντοπίσαμε στο nordstrom.com €243.00

Εναλλακτικά, ένα roller πολύ πιο οικονομικό που μας αρέσει πολύ είναι το Oils of Life Revitalising Facial Roller από την The Body Shop και κοστίζει από €23.00, €17.25. 

Read More

And More