Αυτό είναι το μανικιούρ που επέλεξε η Kim Kardashian για τα 40α γενέθλιά της!

Στις 21 Οκτωβρίου η Kim Kardashian έκλεισε τα 40 της και, όπως ήταν αναμενόμενο, εκείνη και η οικογένειά της ετοίμασαν ένα τεράστιο party αποκλειστικά και μόνο για αυτούς προκειμένου να το γιορτάσουν. 

Πριν λίγες μέρες η Kim μοιράστηκε φωτογραφίες στο instagram με την έκπληξη που ετοίμασε η μαμά της με τις αδερφές της: το party ήταν conceptual και αναβίωσαν όλα τα σημαντικά γενέθλια της Kim από τα 40 χρόνια της ζωής της και φυσικά, τα sweet 16!

Για αυτό το πολύ ξεχωριστό soiree η Kim επέλεξε ένα beauty look με το οποίο την έχουμε συνηθίσει λίγο- πολύ: μακριά καστανά μαλλιά με τέλειους κυματισμούς, το γνωστό smudged eye makeup, nude χείλη, ενώ για το μανικιούρ της επέλεξε ένα κλασικό και αγαπημένο french manicure!

Σε αντίθεση με τις περισσότερες αδερφές της, η Kim αγαπά τα κλασικά και όχι υπερβολικά νύχια. Έτσι, λοιπόν, και για αυτά τα γενέθλια επέλεξε ένα μανικιούρ σε κοντό μήκος, light pink βάση και αυτή τη λευκή γραμμή ή, με άλλα λόγια, ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ

Αν θέλεις να βαδίσεις στα βήματα της πολυεκατομμυριούχου Kim τσέκαρε εδώ μερικά από τα πιο αγαπημένα μας βερνίκια σε αυτό το light pink χρώμα. Ακόμη πιο all time classic αν επιλέξεις ένα τέτοιο χρώμα μόνο του για να βάψεις τη βάση σου! 

 

Read More

And More