Αυτά είναι τα ωραιότερα light pink βερνίκια από τα εκατοντάδες που θα βρεις εκεί έξω!

Μπορεί να ζούμε ξανά την εποχή του nail art αλλά ανάμεσα σε όλα εκείνα τα σχέδια και όλα εκείνα τα χρώματα υπάρχει ένα που α) ταιριάζει σε όλες β) δείχνει chic πάντα και γ) ακόμη και αν χαλάσει δεν θα φανεί γιατί το contrast του nude δέρματός σου με αυτό το χρώμα δεν θα είναι μεγάλο. 

Ο λόγος για το light pink, το ανοιχτόχρωμο ροζ που είναι το χρώμα το οποίο κάθε φορά που κάνω όλοι με ρωτάνε για ποιο χρώμα πρόκειται. Η ερώτηση, λοιπόν, είναι από όλα αυτά τα light pink βερνίκια εκεί έξω, ποια είναι τα ωραιότερα; Κάναμε την σκληρή δουλειά για σένα. Κάνε scroll down και επένδυσε σε ένα από τα παρακάτω γιατί, ακόμη και αν κλείνεις ραντεβού για μανικιούρ, ένα τέτοιο χρώμα πρέπει να το έχεις οπωσδήποτε στην συλλογή σου!

Les Vernis no168 Ballerina, Chanel. Είναι μια από τις πιο iconic αποχρώσεις του οίκου Chanel και εκτός από τέτοιο χρώμα έχει κεραμίδια που φροντίζουν και δυναμώνουν τα νύχια. Επίσης, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να αποκτήσεις τις δικές σου μπαλαρίνες Chanel.

Diorlisse Abricot, Dior, €20.79. Αυτό το βερνίκι συνδυάζει την θεραπεία και τη θρέψη των νυχιών με ένα πολύ ωραίο ήπιο ροζ χρώμα. Ιδανικό αν αναζητάς και ένα βερνίκι με λευκαντικές ιδιότητες. 

 

 




OPI Nail Lacquer από την συλλογή Always Bare for You, απόχρωση Take a Vow, €12.00. Αυτή η συλλογή αν και είναι μια bridal συλλογή μπορεί πολύ άνετα να υιοθετηθεί στην καθημερινότητά μας μιας κι εδώ θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα nude. Αυτό το light pink έχει τέλειο τόνο ενώ διαρκεί έως και επτά μέρες. 

 

 

  Essie Treat Love & Color 30 Minimal Mode, €12.00. Πιο δυνατά νύχια σε μόλις 1 εβδομάδα. 60% λιγότερο ξεφλούδισμα και 35% λιγότερο σπάσιμο με το Essie Treat Love & Color 30 Minimal Mode. Σύνθεση που “αναπνέει” με εκχυλίσματα κολλαγόνου & καμέλιας, αυτό το ελαφρύ ροζ με χρυσή ίριδα αποτελεί την ιδανική λύση για ενδυνάμωση και χρώμα σε 1 βήμα. Δεν χρειάζεται βάση ή top coat.

Gel effect nail Color,απόχρωση 32 Coco Sand. Αυτό το χρώμα είναι από τα πιο αγαπημένα μας και έχει και υπέροχο αποτέλεσμα gel στα νύχια σου. Σαν να βγήκες μόλις από το ραντεβού σου για μανικιούρ. 

Exclusive Nail Lacquer, απόχρωση Milky Way, Erre Due, €6.10. Μας αρέσει πολύ το βουρτσάκι σε αυτό το πινέλο γιατί με δυο περάσματα έχεις την τέλεια εφαρμογή σε όλο το νύχι. Επίσης, το χρώμα του κινείται ανάμεσα στο nude και το ροζ οπότε αν αναζητάς κάτι που να ροζίζει λιγότερο, αυτό είναι το χρώμα που θες. 

 

Sally Hansen Miracle Gel απόχρωση Creme de la Creme. Αν σου αρέσει το ροζ βερνίκι σου λίγο πιο κρεμώδες και παστέλ αυτή η απόχρωση από Sally Hansen είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Με δύο στρώσεις έχεις το απόλυτο οπάκ, με μια το διατηρείς ημιδιάφανο.

60 seconds super shine nail polish, απόχρωση Ethereal, €2.63. Αν είσαι on the go και θέλεις να βάψεις τα νύχια σου την τελευταία στιγμή, αυτό το βερνίκι είναι τέλειο για δύο λόγους. Πρώτον γιατί στεγνώνει σε ένα λεπτό και δεύτερον γιατί πρόκειται για ένα ιριδίζον ροζ που σημαίνει ότι ακόμη και αν βάψεις τα νύχια σου πολύ πρόχειρα οι ατέλειες δεν θα είναι εμφανείς. 

 

 

Read More

And More