Αυτό κάνει η Naomi Campbell και έχει αυτά τα super sexy πόδια

Όταν είσαι μοντέλο πρώτης γραμμής έχεις κάποια μυστικά ομορφιάς που εφαρμόζεις εντατικά και η Naomi Campbell έχει κάμποσα τέτοια! Το καλύτερο part, ωστόσο, είναι ότι δεν τα κράτησε για εκείνη αλλά επέλεξε να τα μοιραστεί μαζί μας και μάλιστα δίνοντάς μας όλες τις λεπτομέρειες. 

Η μαύρη γαζέλα, όπως την φώναζαν στα 90’s, πολύ πρόσφατα περπάτησε στο show του οίκου Fendi μαζί με πολλά ακόμη τεράστια ονόματα της γενιάς της και όλοι χαζέψαμε τα συγκλονιστικά της πόδια. Λίγο αργότερα, η ίδια ανέβασε στο κανάλι της στο youtube όλες τις backstage λεπτομέρειες από το show που, μεταξύ άλλων, αποκάλυπτε και τι κάνει και τα πόδια της είναι τόσο συγκλονιστικά και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας: κάνει λεμφικό μασάζ!

H Naomi Campbell στο show του Thierry Mugler στα 90’s

Το ίδιο πρωί πριν από το show του οίκου Fendy, η ίδια επισκέφτηκε το Olfa Perba studio στο Παρίσι, στο 16ο διαμέρισμα, όπου έκανε λεμφικό μασάζ και το έδειξε όλο αναλυτικά στην κάμερα. Ο expert που την ανέλαβε, μάλιστα, χρησιμοποίησε κάποια ξύλινα εργαλεία, κάποια ένα εκ των οποίων έμοιαζε με… πλάστη! Yeap! 

“Προσπαθώ να το κάνω όσο πιο συχνά γίνεται επειδή είμαι 50 χρονών”, εξηγεί η ίδια στο βίντεο και συνεχίζει: “Οι γυναίκες στην ηλικία μου έχουν πολύ κατακράτηση” ενώ τονίζει ότι σε κάποιες φορές αν δεν πονέσεις δεν καταφέρνεις τίποτα! 

Παρακάτω, το σχετικό βίντεο από την προετοιμασία και την διαδικασία του λεμφικού μασάζ το οποίο μπορείς να κάνεις και μόνη σου σπίτι χρησιμοποιώντας μια σκληρή βούρτσα. Πρόκειται για το λεγόμενο dry brushing και μπορείς να διαβάσεις περισσότερα γι’αυτό εδώ

 

 

Read More

And More