Bend it like Selena! 5 αγαπημένα μας χτενίσματα από την Selena Gomez και πώς θα τα αντιγράψεις βήμα- βήμα!

H Selena Gomez είναι hair chameleon και μπορεί να το κάνει με τεράστια ευκολία. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: τι σημαίνει hair chameleon και γιατί πρόκειται για κάτι που μπορείς να υιοθετήσεις υπό προϋποθέσεις;

Με τον όρο hair chameleon περιγράφουμε εκείνον/η που αλλάζει συχνά τα μαλλιά του/της. Κάθε φορά εμφανίζεται με ένα διαφορετικό χτένισμα εξίσου εντυπωσιακό με το προηγούμενο! Hair chameleon, λοιπόν, είναι η Selena Gomez η οποία κάθε φορά, με τα εντελώς διαφορετικά χτενίσματα που επιλέγει γίνεται πηγή έμπνευσης και για τις δικές μας εμφανίσεις. ΑΛΛΑ για να πετύχεις κάτι τέτοιο βασική προϋπόθεση είναι να φροντίζεις τα μαλλιά σου με τα σωστά προϊόντα όχι μόνο για να είναι υγιή και λαμπερά ώστε να αναδειχθεί το χτένισμα αλλά και γιατί μόνο με τα σωστά προϊόντα μπορείς να προστατέψεις τα μαλλιά σου από το καθημερινό styling και την φθορά που προκαλούν τα θερμαινόμενα εργαλεία.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι η Selena Gomez είναι το πρόσωπο (και τα μαλλιά!) του Pantene δεν είναι τυχαίο! Και για να είσαι ένα βήμα πιο κοντά στα hair looks που θα δεις παρακάτω, βάλε στο καθημερινό σου haircare routine το νέο Pantene που είναι το πρώτο σαμπουάν που όχι μόνο δεν στερεί τα θρεπτικά συσταστικά από την τρίχα αλλά αλλά εισάγει το θρεπτικό μείγμα Pro-V Nutrients Blends, πλούσιο σε λιπίδια, στον πυρήνα της! Και φυσικά, ολοκλήρωσε την φροντίδα τους με το αντίστοιχο conditioner Pantene Pro-V.

Και αφού έθεσες τις σωστές βάσεις στο styling, μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω!

Τα beach waves είναι το χτένισμα της άνοιξης και του καλοκαιριού. Για να το πετύχεις, μπορείς να ακολουθήσεις αυτό το πολύ απλό tip: λούσε τα μαλλιά σου με το νέο Pantene και έπειτα στέγνωσέ τα κατά 90%, μέχρι το σημείο που θα είναι ελάχιστα νωπά. Βάλε στα μήκη τους 2-3 σταγόνες ξηρό λάδι Pantene Pro-V Repair & Protect που ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και πιάσε μια σφιχτή πλεξίδα. Πέσε για ύπνο και το επόμενο πρωί όταν τα λύσεις τα μαλλιά σου θα έχουν τους τέλειους κυματισμούς!

To sleek ponytail είναι το πιο εύκολο και chic χτένισμα που μπορείς να κάνεις, για επίσημες και μη επίσημες εμφανίσεις! Αφού εξασφαλίσεις την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών σου χρησιμοποιώντας το νέο Pantene που θρέφει τον πυρήνα της τρίχας (άρα έχουμε λάμψη… εκ των έσω!) και το μαγικό conditioner 3 Minute Miracle που σε μόλις τρία λεπτά επανορθώνει την φθορά μηνών που έχει γίνει στην τρίχα, στέγνωσε τα μαλλιά σου. Πιάσε μια ψηλή και σφιχτή αλογοουρά στο κέντρο του κεφαλιού και ψηλά και έπειτα βάλε δύο- τρεις σταγόνες λάδι Pantene Pro-V και βούρτσισε το σημείο γύρω από το ponytail ώστε να εξασφαλίσεις αυτό το sleek αποτέλεσμα.

Μόνο τα υγιή μαλλιά μπορούν να έχουν αυτή την αέρινη κίνηση μιας flip χωρίστρας και χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα τα μαλλιά σου θα είναι σίγουρα υγιή. Μάλιστα, χάρη στο νέο Pantene Pro-V 3 in 1 δεν έχεις και καμία δικαιολογία αφού σε ένα μόλις step έχεις σαμπουάν, conditioner και θεραπεία! Ζέστανε στο χέρι σου μια- δύο σταγόνες λάδι Pantene και απλώς πέρασε τα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά σου! Θα σου δημιουργήσει αυτή την αίσθηση της effortless χωρίστρας που θες!

Αυτό είναι το χτένισμα που θα αναδείξει όσο κανένα την υγεία των μαλλιών σου. Ή, για να στο θέσω αλλιώς, όσο πιο υγιή είναι τα μαλλιά σου τόσο πιο τέλεια θα “γράψει” το sleek bob. Λούσου, λοιπόν, με το νέο Pantene με το θρεπτικό σύστημα Nutrient Blends για 100% πιο δυνατά μαλλιά από τη ρίζα, άπλωσε το conditioner και αφού ξεβγάλεις προχώρησε στο styling. Το μυστικό εδώ είναι το πιστολάκι να ακολουθεί τη φορά των μαλλιών ώστε να μην δημιουργείται όγκος. Αφού τα στεγνώσεις, μην φοβηθείς να χρησιμοποιήσεις πρέσα. Εξάλλου, με το νέο Pantene έχεις “θωρακίσει” την υγεία των μαλλιών σου από μέσα! Ολοκλήρωσε βάζοντας μια- δύο σταγόνες λάδι Repair and Protect και πέρασε τα μήκη. Έτσι, θα εξασφαλίσεις περισσότερη λάμψη!

Το τέλειο χτένισμα αν έχεις curtain bangs! Κρέπαρε τα μαλλιά σου με μια χτένα για να τους δώσεις τον απαραίτητο όγκο και έπειτα πιάσε ένα half up αφήνοντας τα curtain bangs να πέφτουν στο πρόσωπό σου. Τόσο απλά!

Αλήθεια, εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου Selena Gomez χτένισμα; Σε κάθε περίπτωση, πριν προχωρήσεις στο styling, θυμήσου να θέσεις τις σωστές βάσεις στην φροντίδα των μαλλιών σου ακριβώς όπως εκείνη!

 

Read More

And More