Charlize Theron: μας δίνει έμπνευση για το μακιγιάζ του Σαββατόβραδου!

Η καλύτερη πηγή makeup inspo είναι και θα παραμένουν οι διάσημες. Γιατί έχουν πάντα πολύ ωραίες και θηλυκές προτάσεις να μας κάνουν και γιατί δεν είναι τόσο extreme να το υποστηρίξουμε. Και ειδικά όταν έχουμε πρόσβαση από πρώτο χέρι σε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε ένα look, το επόμενο αντανακλαστικό βήμα είναι να ξεκινήσουμε να το εκτελούμε.

Beauty inspo για αυτό το Σάββατο βράδυ είναι η Charlize Theron η οποία παρακολούθησε τα Indiewire Honors στο Los Angeles με αυτό το λαμπερό και fresh look. Το μακιγιάζ της έγινε από την makeup artist Sabrina Bedrani, makeup artist του Dior και παρακάτω έχουμε όλα τα steps και τα προϊόντα!

 

ΕΜΠΕΥΣΗ: “Για την αποψινή εκδήλωση επέλεξα να δώσω έμφαση στα μάτια της Charlize. Χρησιμοποίησα δύο χρώματα: αρχικά, εφάρμοσα τη λαμπερή χάλκλινη απόχρωση από τη Dior Backstage Eye Palette #001 Warm Neutrals σε όλη την επιφάνεια των βλεφάρων καθώς και κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια πρόσθεσα τη λαμπερή, λικά απόχρωση από τη Dior Backstage Ete Palette #002 Cool Neutrals στην εξωτερική γωνία και την άπλωσα με κατεύθυνση προς τα μέσα. Υπογράμμισα την άνω γραμμή των βλεφαρίδων με Dior Eyeliner Waterproof #594 Intense Brown. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ των ματιών με δύο στρώσεις Diorshow Pump N’ Volume #090 Black Pump.

H παλέτα για τα μάτια #001

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: “Αρχικά προετοίμασα το δέρμα της Charlize με Dior Prestige La Creme και Dior Prestige La Micro-Huile de Rose. Χάρισα ομοιόμορφο αποτέλεσμα με Diorskin Forever #030 Medium Beige και Diorskin Foerver Undercover Concealer #020 Light Beige.

ΧΕΙΛΗ: “Εφάρμοσα το Rouge Dior #169 Grege 1947 σε όλη την επιφάνεια και πρόσθεσα Dior Addict Lip Maximizer #001 Pink από πάνω”.

Read More

And More