Δεν έχουμε ιδέα πώς η Kylie Jenner και η Khloe Kardashian κατάφεραν να ανεβάσουν αυτό το story για να μας δείξουν… αυτά τα νύχια!

Great minds think alike και οι αγαπημένες αδερφές κάνουν matching manicure! Αυτό φαίνεται πως ήταν το ηθικό δίδαγμα των προηγούμενων ημερών ή, τουλάχιστον, το δίδαγμα που θέλησαν να μας περάσουν οι αδερφές Kardashia- Jenner. 

Πιο συγκεκριμένα, η Khloe Kardashian και η μικρή της αδερφή, Kylie Jenner, επέλεξαν για το Thanksgiving να κάνουν ίδιο μανικιούρ ή, τουλάχιστον, το ίδιο σχήμα στα νύχια τους! Οι δύο αδερφές φαίνεται πως λατρεύουν τα Χριστούγεννα αφού επέλεξαν τα πιο χριστουγεννιάτικα χρώματα για τα νύχια τους και, πιο συγκεκριμένα, η Kylie έκανε κόκκινα νύχια και η Khloe πράσινα. 

Το σχήμα των νυχιών τους είναι σχεδόν ίδια και δεν είναι τυχαίο μιας και οι δύο αδερφές εμπιστεύονται για το μανικιούρ τους τον celebrity nail artist, Chaun KH. Ο ίδιος, λίγο πριν είχε ανεβάσει μια φωτό στο instagram του προκειμένου να μας δείξει το μανικιούρ που είχε κάνει στην Khloe και για να αποδείξει, τελικά, ότι η επιλογή του πράσινου δεν έγινε γιατί η Khloe αγαπά τα Χριστούγεννα, αλλά γιατί η Khloe ήθελε απλώς να σετάρει τα νύχια της με τη νέα της τσάντα!

Ποιο από τα δύο χρώματα σου αρέσει περισσότερο; Κι επίσης… τι έχεις να πεις για το σχήμα; Εκτός από το αυτονόητο, ότι δηλαδή με αυτά τα νύχια δεν ξέρουμε πώς κατάφεραν να πατήσουν την οθόνη του κινητού για να ανεβάσουν το story!

 

Read More

And More