Site icon TLIFE

Δεν θα μαντέψεις ποτέ ποιο διάσημο top model κρύβεται πίσω από αυτή τη μάσκα!

Αυτό που συμβαίνει με τις μάσκες έχει τρομερό ενδιαφέρον και ως προς το κομμάτι της ομορφιάς: είναι υπέροχο που ξαφνικά βλέπουμε κάποιον να χαμογελάει και να το καταλαβαίνουμε από τα μάτια, έχει ενδιαφέρον να προσπαθείς να μαντέψεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά κάποιου που φοράει μάσκα και συναντάς για πρώτη φορά αλλά από την άλλη, είναι κάπως δύσκολο να μην μπορείς να καταλάβεις πώς είναι αυτός ο κάποιος που κρύβεται πίσω από τη μάσκα αν τον ξέρεις καλά. Η ερώτηση, όμως, είναι: αν δεν τον ξέρεις καλά και απλώς τον βλέπεις στο scroll down του instagram σου ή στο κινητό σου;

Για παράδειγμα, αυτή που βλέπεις εδώ να κρύβεται πίσω από τη μάσκα είναι ένα πολύ διάσημο μοντέλο που δεν θα αναγνωρίσεις ποτέ, εκτός αν σου πούμε ποια είναι. Και δεν θα την αναγνωρίσεις γιατί πέρα από τη μάσκα που της κρύβει το μισό της πρόσωπο, τα μαλλιά της φαίνονται πολύ πιο σκούρα από το χρώμα που έχουν στην πραγματικότητα ενώ η ίδια έχει ξανοίξει και τα φρύδια της.

Είναι, λοιπόν, η Hailey Bieber η οποία σε μια άλλη φωτό όπου τα φρύδια της είναι στο φυσικό τους χρώμα μπορούμε να την αναγνωρίσουμε πιο εύκολα! Όσο για τα μαλλιά της, πρόσφατα η Hailey Bieber έβαψε τη ρίζα της πιο σκούρα έτσι ώστε όταν μακραίνουν να βγαίνει το φυσικό της χρώμα και όχι μια έντονη αντίθεση!

Φαίνεται πως η καραντίνα μας δίδαξε πολλά!

 

© 2024 tlife.gr