Δες την Meghan Markle στα 12 της με afro μαλλιά

Στην πρόσφατη πολυσυζητημένη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey η Meghan Markle εμφανίστηκε έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα στο signature σινιόν της και με δύο λεπτές τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό της. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα της sleek χτενίσματα ενώ πολλές φορές την έχουμε δει να πειραματίζεται άλλοτε με κυματισμούς, άλλοτε με χαμηλά ponytail και πάει λέγοντας, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν την έχουμε δει με τα φυσικά της μαλλιά. Και είναι κάτι που θα θέλαμε πολύ!

Ποια είναι τα φυσικά της μαλλιά; Είναι afro και μπορεί να μην έχουμε εικόνα από την τωρινή της κατάσταση αλλά υπάρχει αυτό το βίντεο που δείχνει την 12χρονη Meghan Markle με τα φυσικά της μαλλιά πιασμένα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Stack World (@thestack.world)

Στο βίντεο η μαθήτρια τότε, Meghan, είχε γράψει γράμμα στον διευθυντή της Procter & Gamble προκειμένου να αλλάξει την διαφήμιση για ένα υγρό σαπουνιού που απευθύνονταν μόνο σε γυναίκες λες και οι γυναίκες ήταν αποκλειστικά και μόνο υπεύθυνες για το πλύσιμο των πιάτων. Και μάντεψε! Η διαφήμιση όντως άλλαξε!

Εστιάζοντας, τώρα, στα μαλλιά της Meghan Markle η ίδια φαίνεται πως έχει αλλάξει τον τύπο της τρίχας της κάνοντας εντατικά κερατίνη και κάπως έτσι έχει σήμερα αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς, πάντως, θα θέλαμε πολύ να μας κάνει την έκπληξη και να την δούμε με τα φυσικά της μαλλιά, ακριβώς όπως έχει κάνει κατά καιρούς η αγαπημένη μας Michelle Obama. 

Μέχρι τότε μπορείς να δεις εδώ τις δέκα εκείνες φορές που θέλαμε να αντιγράψουμε τα ίσια μαλλιά της!

Read More

And More