Έξι διάσημες που έχουν μια ζωή τα ίδια μαλλιά!

Την εβδομάδα που πέρασε η Marion Cotillard άλλαξε τα μαλλιά της. Η Γαλλίδα Marion Cotillard που μια ζωή σχεδόν είχε τα ίδια μαλλιά αποφάσισε να γίνει ξανθιά σχεδόν σε ένα βράδυ μέσα. Ξανθιά αλλά με τον πιο… parisian τρόπο που μπορείς να δεις- αντιγράψεις εδώ.

Αυτό ήταν η αφορμή για να ξεσηκωθεί στο γραφείο μια συζήτηση του τύπου “δεν το περίμενα ποτέ από την Marion Cotillard να αλλάξει τα μαλλιά της” και ένα σωρό ακόμη τέτοια. Το παρακάτω θέμα, λοιπόν, ήταν θέμα (ελάχιστου) χρόνου να φτιαχτεί: διάσημες που μοιάζει να μην έχουν πειράξει ούτε τρίχα από τα μαλλιά τους. Ποτέ. Αλλιώς: διάσημες με signature beauty look. PS: θα εκπλαγείς από το πόσο ίδια είναι η Gisele!

Έχει τα πιο χαρακτηριστικά μαλλιά στον κόσμο των διασήμων. Και 12 χρόνια τώρα φαίνεται να μην έχει πειράξει καν το μήκος τους, ενώ τα highlights στα μαλλιά της έχουν πάντα την ίδια διάταξη. Τόσο ίδια που λες και δεν έχει μπει βαφή ποτέ!

Η Julianne Moore είναι η κοκκινομάλλα του Hollywood. Και μπορεί να έχει αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της για τις ανάγκες ρόλου (θυμήσου το Wonderstuck που είχε γίνει κατάξανθη- πλατινέ) αλλά πάντα επανέρχεται στο χρώμα που της ταιριάζει περισσότερο. Το χρώμα δε, αυτό, είναι τόσο signature που αν δεν σου έγραφα εγώ ότι έχει γίνει ξανθιά είμαι σίγουρη πως δεν θα το θυμόσουν η ίδια!

Υπήρχε μια περίοδος που το κούρεμα της Jennifer Aniston ήταν πιο διάσημο από την ίδια. Ο λόγος για το Rachel Cut που 15-20 χρόνια πριν δημιουργούσε ουρές στα κομμωτήρια. Η ίδια έχει δηλώσει πως ήταν ένα κούρεμα που απεχθάνονταν, δεν το αγάπησε ποτέ και με την πρώτη ευκαιρία υιοθέτησε αυτό το hair look το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα. Συμφωνούμε απόλυτα με την beauty επιλογή της!

H Kate Moss είναι μια ακόμη διάσημη με signature look όχι μόνο στα μαλλιά αλλά και στο μακιγιάζ. Πάντα τα μαλλιά της είχαν αυτό το ξανθό με τα άνισα τελειώματα. Κατά καιρούς, ωστόσο, παίζει με μερικές αφέλειες που τις κόβει μόνη της. Και μπορεί πλέον η ρίζα της να είναι λευκή αλλά παραμένει η… there is only one Kate and this is Moss!

Στις πολύ αρχές της καριέρας της η Angelina είχε σκούρα, ίσια, μαύρα μαλλιά και πολύ λεπτά φρύδια. Αλλά αυτή την dark φάση της ελάχιστοι θυμούνται. Εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει μόνο το ίδιο κούρεμα και χρώμα αλλά χτενίζει και τα μαλλιά της πολύ συχνά με τον ίδιο τρόπο. Το half up είναι το αγαπημένο της.

Πολύ πριν το shag κούρεμα επιστρέψει δυναμικά από τα 80’s, η Alexa Chung το είχε υιοθετήσει πρώτη. Ήταν δε, τόσο χαρακτηριστικό αυτό το κούρεμα πάνω της που την φανταζόμαστε να το έχει από τότε που γεννήθηκε. Αν έχεις σπαστά μαλλιά και έχεις μπει στον πειρασμό, μην το πολυσκέφτεσαι!

Read More

And More