Ένα serum βιταμίνης C είναι must have και αυτά είναι τα δύο πιο αγαπημένα της Hailey Bieber

Υπάρχουν δύο- τρία συστατικά για τα οποία ακούς ξανά και ξανά στο skincare και τα ακούς τόσο συχνά γιατί πραγματικά κάνουν δουλειά! Ένα από αυτά είναι και η βιταμίνη C η οποία ανήκει στα αντιοξειδωτικά και για να καταλάβεις πως λειτουργεί θα σου φέρω αυτό το παράδειγμα: η επιδερμίδα μας καθημερινά δέχεται εξωτερικές επιθέσεις όπως είναι ο ήλιος, η περιβαλλοντική ρύπανση, ο καπνός του τσιγάρου κλπ. Τα προϊόντα με βιταμίνη C λειτουργούν σαν τους στρατιώτες που θα σώσουν την επιδερμίδα σου από αυτές τις εξωτερικές επιθέσεις! 

Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, το γεγονός ότι οι διάσημες που έχουν πρόσβαση στους σπουδαιότερους δερματολόγους λατρεύουν τα serum της βιταμίνης C και έχουν στην ρουτίνα τους πάντα ένα τέτοιο! Ή, πολλές φορές και δύο όπως, για παράδειγμα, η Hailey Bieber η οποία κατά καιρούς σε stories της μας δείχνει τα αγαπημένα της καλλυντικά και προϊόντα skincare και αυτά εδώ είναι τα αγαπημένα της serum με βιταμίνη C! 

Το ένα αγαπημένο της serum είναι το The Good C Vitamin C Serum από την Dr Barbara Sturm η οποία είναι διάσημη δερματολόγος αλλά και η δερματολόγος της ίδιας της Hailey Bieber. Το συγκεκριμένο serum κοστίζει €125.00 και μπορείς να το βρεις και στο net-a-porter ενώ το άλλο αγαπημένο της είναι το Skinceuticals C E Ferulic που θεωρείται το πιο iconic serum βιταμίνης C και κοστίζει €150.00. 

Αλήθεια, εσύ έχεις βάλει την βιταμίνη C στη ρουτίνα σου;

Read More

And More