Έχουμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο εκθαμβωτικό μακιγιάζ της Zendaya για τα Emmy!

Η Zendaya είναι ένα εκθαμβωτικό κορίτσι με πολλά και απίστευτα ταλέντα και εξαιρετικά skills στο μακιγιάζ και τα μαλλιά. Μάλιστα, από χθες στην multi talented Zendaya ανήκει και ένας ακόμη τίτλος: Η Zendaya πλέον είναι κάτοχος βραβείου Emmy και, πιο συγκεκριμένα, κέρδισε βραβείο Πρώτου Γυναικείου Ρόλου στη δραματική σειρά του HBO «Euphoria».

Η ίδια μέσα σε μερικές ώρες άλλαξε δύο διαφορετικά και εξίσου εντυπωσιακά beauty looks τα οποία σου έχουμε συγκεντρωμένα παρακάτω, ενώ για να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη, έχουμε και τη λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για την δεύτερή της εμφάνιση, όταν παρέλαβε το βραβείο της.

Το credit για το μακιγιάζ πηγαίνει στην celebrity makeup artist Sheika Daley η οποία είπε τα εξής: “Το look της είναι πάντα τόσο τόσο φυσικό οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι που να θυμίζει ρετρό pixie cut για να ταιριάζει με το φόρεμά της που είχε αυτά τα polka dots. Τραβήξαμε και κάναμε ελαφρώς crease την εξωτερική γραμμή του eyeliner για να δημιουργήσουμε ένα τελικό αποτέλεσμα που ήταν διασκεδαστικό και flirty ταυτόχρονα”.

Για το μακιγιάζ της αλλά και την προετοιμασία της επιδερμίδας της πριν από το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα Lancôme καθώς η ίδια είναι μούσα του οίκου και πρωταγωνίστρια του αρώματος Idole. Για το μακιγιάζ της τα hero products ήταν το μολύβι φρυδιών Brow Shaping Powdery Pencil στις αποχρώσεις Chocolate και  Light Brown και το Sourcils Styler στην απόχρωση Transparent. Για το μακιγιάζ των ματιών της χρησιμοποιήθηκε η Lancôme Hypnôse 5 color Eyeshadow Palette στην απόχρωση Smokey Chic ενώ το eyeliner που έδωσε αυτό το flick αποτέλεσμα ήταν το Lancôme Artliner Precision Felt tip Liquid Eyeliner στην απόχρωση Black Vinyl. Last but not least: στα χείλη της φόρεσε το κραγιόν L’Absolue Roses 202.

Η ερώτηση είναι: με ποιο look σου άρεσε περισσότερο; Ένα ή δύο;

Read More

And More