Η Alexa Chung έκοψε μόνη της τα signature μαλλιά της

Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Alexa Chung είναι το απόλυτο fashion icon με το πιο… αβίαστο στιλ που έχουμε δει ποτέ! Πράγματι, το κορίτσι με τα πιο signature μαλλιά που πολλές φορές έχουμε επιχειρήσει να αντιγράψουμε (όχι πάντα με επιτυχία) δεν έχει κερδίσει τυχαία τρεις φορές τα British Fashion Awards

Την ίδια στιγμή, όμως, που εμείς επιχειρούμε να αντιγράψουμε το κούρεμά της εκείνη φαίνεται πως έχει βαρεθεί το ίδιο look και έχει μπει σε μια διαδικασία πειραματισμού και τελικά το Σαββατοκύριακο που πέρασε ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία η ίδια έχει βρεγμένα αλλά εμφανώς πολύ πιο κοντά μαλλιά και έγραψε “πίσω στην αρχή!”.

Την ίδια στιγμή ανέβαζε ένα story στο οποίο φαινόταν να έχει αφαιρέσει αρκετό μήκος από τα μαλλιά της, ωστόσο η ίδια δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το τελικό αποτέλεσμα για το οποίο α) ανυπομονούμε β) είμαστε σίγουρες ότι θα μας βάλει σε πειρασμό να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και στα δικά μας μαλλιά!

Όπως είπαμε, αυτή η αλλαγή είναι κάτι που περιμέναμε αφού εδώ και καιρό μέσα από διάφορα posts η Alexa Chung μας έχει αποδείξει ότι φλερτάρει με την ιδέα, όπως δύο μήνες πριν όταν ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στην οποία πιάνει τα μαλλιά της και έγραψε “Όχι! Απλώς βαριέσαι!”, αφήνοντας υπονοούμενο ότι σκέφτεται να κόψει μόνη της τα μαλλιά της!

Το σκηνικό επαναλήφθηκε στις 5 Ιανουαρίου όταν η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία όπου δοκίμαζε ένα φίλτρο με strawberry μαλλιά και οι περισσότεροι την ενθάρρυναν να τα βάψει έτσι. 

Εμείς, πάντως, χωρίς να ξέρουμε το τελικό αποτέλεσμα είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα δούμε στην Alexa Chung και σε στεγνά μαλλιά θα μας αρέσει πολύ!

 

 

 

Read More

And More