Η Bella Hadid, λάτρης των 90’s, μας θύμισε μια τεράστια τάση από αυτή τη δεκαετία

Είμαστε φανατικές των 90’s αλλά η αλήθεια είναι ότι καμία δεν είναι τόσο τεράστια fan όσο η Bella Hadid η οποία μπορεί να μην τα έζησε από πρώτο χέρι αλλά φροντίζει να τα αναβιώνει με κάθε ευκαιρία. Κατά καιρούς, λοιπόν, την έχουμε δει με κλάμερ ή scrunchie στα μαλλιά, με πιο σκούρο καφέ περίγραμμα και πιο ανοιχτό καφέ στην επιφάνεια των χειλιών και πάει λέγοντας. 

Ωστόσο, η τάση που μόλις μας θύμισε ήταν από τις πιο δυνατές των 90’s και η αλήθεια είναι πως είχαμε να την δούμε σχεδόν από τότε! Πάει κάπου ο νους σου; 

H Bella Hadid, λοιπόν, έκανε την χωρίστρα ζικ-ζακ την οποία κάναμε όσες ήμασταν έφηβες στα 90’s φανατικά και σε πείσμα των Tik Tokers που υποστηρίζουν ότι οποιαδήποτε άλλη χωρίστρα πέρα από τη χωρίστρα στη μέση είναι ξεπερασμένη, η Bella Hadid φαίνεται να είναι πολύ πιο updated!

Για να πετύχεις τη συγκεκριμένη χωρίστρα αυτό που θα χρειαστείς είναι μια χτένα λισουάρ και από το μυτερό άκρο της να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ζικ-ζακ ενώ έπειτα για να στρώσεις τα μαλλιά σου και τη χωρίστρα θα χρειαστείς λακ.

Πώς σου φαίνεται το look;

Read More

And More