Η Billie Eilish άλλαξε πολλές φορές το μανικιούρ της κατά την διάρκεια των Grammy Awards!

Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν την Billie Eilish είναι οι lime ρίζες των μαλλιών της αλλά και το γεγονός ότι της αρέσει να σετάρει το μανικιούρ της με τα ρούχα της αλλά και με τη μάσκα της και το έχουμε δει να συμβαίνει σε κάθε της red carpet εμφάνιση. Τα βραβεία Grammy, λοιπόν, δεν αποτέλεσαν εξαίρεση αλλά από ότι φαίνεται δεν άλλαξε μια αλλά τρεις φορές τα νύχια της. 

Στο πολύ ιδιαίτερο κόκκινο χαλί που στρώθηκε, η Billie Eilish εμφανίστηκε με ένα μανικιούρ που είχε ακριβώς το ίδιο nail art με το Gucci outfit. Ωστόσο, στο βίντεο που ανέβασε στο instagram για να μοιραστεί με το κοινό της ότι εκείνη και ο αδερφός της, Finneas Baird O’Connell με τον οποίο γράφουν μαζί τα τραγούδια, το μανικιούρ της είχε το χαρακτηριστικό μακρύ τους μήκος αλλά δεν είχαν κανένα nail art στοιχείο πάνω τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Τέλος, όταν ανέβηκε στη σκηνή για το performance της, το nail artist ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχαμε δει αρχικά, αν και πάλι σεταρισμένο με το outfit της.

Φαίνεται πως η Billie Eilish ξέρει να μας εντυπωσιάζει είτε πρόκειται για το performance της είτε για το nail art που επιλέγει κάθε φορά!

Read More

And More