Η Billie Eilish παραδέχτηκε πως φορούσε περούκα για πολύ καιρό πριν μας αποκαλύψει το νέο της χρώμα

@billieeilish @britishvogue 

Η Billie Eilish το τελευταίο διάστημα μας έχει αποδείξει με το παραπάνω ότι έχει εξαιρετικό ταλέντο στις μεταμορφώσεις. Από αντιδραστική έφηβη με αυτά τα μαύρα μαλλιά και τις φλούο πράσινες ρίζες μεταμορφώθηκε σε famme fatale για το εξώφυλλο της Vogue. Κομβικό σημείο της αλλαγής της και του περάσματος από τη μια κατάσταση στην άλλη είναι η απόφασή της να αλλάξει και το χρώμα των μαλλιών της και να είναι πλέον κατάξανθη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Η αλλαγή αυτή, φυσικά, δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη και η Billie Eilish χρειάστηκε να κυκλοφορήσει για αρκετά μεγάλο διάστημα με περούκα μέχρι να φτάσει το ξανθό της στο σημείο που ήθελε και να μας το αποκαλύψει! Μάλιστα, πίσω από την όλη διαδικασία υπάρχει και μια πολύ ωραία ιστορία που η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει στον Stephen Colbert και στο The Late Show στο οποίο ήταν καλεσμένη πρόσφατα, ένα show στο οποίο είχε πάει τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά τότε φορούσε περούκα! 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

“Ήμουν το ίδιο ξανθά τότε με το πόσο ξανθιά είμαι τώρα. Φορούσα απλώς περούκα Billie Eilish. Έχω φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα όπου φορούσα το ίδιο ρούχο και είχα δύο διαφορετικά μαλλιά”, είπε εξηγώντας ότι σκοπός ήταν να κάνει την αποκάλυψη του νέου της χρώματος αφού πετύχαινε πρώτα το απόλυτο ξανθό όπως το είχε στο μυαλό της. 

“Αρχικά παρήγγειλα περούκα Billie Eilish που βρήκα στο Amazon από κοστούμι για το Halloween. Ήταν απαίσιο. Ήταν το πιο άσχημο πράγμα ποτέ οπότε θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην το κάνετε!”, πρόσθεσε. Τελικά, οι experts της έφτιαξαν μια επαγγελματική περούκα Billie Eilish την οποία φορούσε μέχρι να κάνει την αποκάλυψη του νέου της χρώματος τον Μάρτιο. 

 

 

Read More

And More