Η Cardi B έχει μια πολύ ωραία συνταγή για μάσκα μαλλιών

Η Cardi B όταν δεν πειραματίζεται με το look της αλλάζοντας περούκες και όταν δεν παραλαμβάνει βραβεία, φτιάχνει μάσκες ματιών για την κόρη της. Τον περασμένο Νοέμβριο, λοιπόν, μας είχε δείξει εδώ μια πολύ ωραία μάσκα μαλλιών και τώρα επανέρχεται με μια δεύτερη συνταγή την οποία θα δοκιμάσουμε asap. 

Πρόκειται για μια καταπραϋντική μάσκα που βάζει στα μαλλιά της κόρης της, Kulture, και η οποία αποτελείται από αβοκάντο, αυγά και αλόη, όλα τους πολύ πλούσια, ενυδατικά συστατικά. Ακολουθούν τα βήματα όπως τα μοιράστηκε μαζί μας ένα προς ένα μέσα από τα stories της στο instagram. 

Αρχικά, η Cardie B βάζει σε ένα μίξερ μισό αβοκάντο, έπειτα προσθέτει δύο αυγά και μια κουταλιά μαγιονέζα. Η συνταγή που είχε δείξει την πρώτη φορά περιείχε ένα αυγό και καθόλου μαγιονέζα. 

Μετά από αυτό το βήμα, προσθέτει εκχύλισμα αλόης και καθώς το κάνει προειδοποιεί για την μυρωδιά της. Πράγματι, αν έχεις χρησιμοποιήσει, θα είναι κάτι που το έχεις διαπιστώσει κι εσύ! 

Τέλος, προσθέτει μια κουταλιά μέλι και καστορέλαιο, ενώ συμπληρώνει πως της αρέσει πολύ το μέλι στα μαλλιά γιατί διαχωρίζει και δίνει πολύ ωραία φόρμα στις μπούκλες. 

Ωστόσο, δεν μας έδειξε ούτε την διαδικασία (πώς την απλώνει στα μαλλιά της κόρης της, πόσο την κρατάει κλπ) αλλά ούτε και το αποτέλεσμα. Προτείνουμε να την απλώσεις πριν το λούσιμο αφού αυτή η μάσκα χρειάζεται αρκετό ξέβγαλμα και όχι απλώς με νερό!

 

Read More

And More