Η Dua Lipa καστανή στο νέο της βίντεο κλιπ!

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων για τους οποίους οι λέξεις bad hair day στην σειρά δεν τους λένε τίποτα! Σε αυτή την κατηγορία ανήκει αναμφισβήτητα και η Dua Lipa η οποία τη μια στιγμή εμφανίζεται με ξανθά μαλλιά και προσεγμένες μαύρες ρίζες (ναι μπορεί να συμβεί), την άλλη με καστανά, μια τρίτη με μαλλιά που θυμίζουν τη Cher και πάει λέγοντας! 

Για το τελευταίο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι Demeanor, λοιπόν, η ίδια αποφάσισε να κάνει μια ακόμη αλλαγή. Έτσι, λοιπόν, η Dua Lipa αφέθηκε στα χέρια του Chris Appleton και απέκτησε μακριά, υπέροχα καστανά μαλλιά με αφέλειες. 

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα half up με κορδέλα και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπεις εδώ: πολύ ρομαντικό και υπέροχο! 

Μάλιστα, με μια πιο προσεκτική ματιά στην φωτογραφία που ανέβασε με τον προσωπικό της hair stylist, Chris Appleton, θα διαπιστώσεις πως αυτός ο φιόγκος δεν πρόκειται για hair accessory αλλά για φιόγκο που είναι φτιαγμένος από τα ίδια της τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά εντυπωσιακό και πατώντας play παρακάτω μπορείς να έχεις καλύτερη εικόνα!

Read More

And More