Η Hailey Bieber για μια ακόμη φορά με ένα από τα δύο πιο αγαπημένα της χτενίσματα! Μαντεύεις ποιο;

Μπορεί η Hailey Bieber να αλλάζει πολύ συχνά στιλ στα ρούχα αλλά σε σχέση με τα μαλλιά της είναι πιστή σε ένα- δύο χτενίσματα που έχουν αποδειχτεί τα αγαπημένα της. Και ξέρουμε ότι είναι τα αγαπημένα της γιατί πρόκειται για χτενίσματα που κάνει ξανά και ξανά. Το ένα είναι το sleek σινιόν, ένα hair look που αγαπά τόσο η ίδια όσο και κάθε influencer εκεί έξω και το άλλο πρόκειται για ένα easy-peasy χτένισμα που αναδείχθηκε στην καραντίνα γιατί ήταν το πιο εύκολο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε στους εαυτούς μας (ακόμη και για εμάς που δεν πιάνουν ιδιαίτερα τα χέρια μας!) και να σταθεί στα zoom calls. 

Το χτένισμα, λοιπόν, που επέλεξε η Hailey Bieber είναι το δεύτερο και πρόκειται για αυτά τα μικροσκοπικά πλεξιδάκια που γίνονται στο μπροστινό μέρος των μαλλιών και αποτελούν το κάδρο του προσώπου. 

Υπεύθυνη για το χτένισμα ήταν η hair stylist Amanda Lee ενώ για το μακιγιάζ η προσωπική makeup artist της Hailey Bieber, Mary Philips η οποία δημιούργησε για εκείνη ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα με ροδαλούς τόνους και το τέλειο pink- nude κραγιόν. 

Για μια ακόμη φορά η Hailey Bieber γίνεται πηγή έμπνευσής μας!

Read More

And More