Η Hailey Bieber μόλις έβαλε στη ρουτίνα της το πιο πολυσυζητημένο skincare συστατικό

Η Hailey Bieber και το skincare πλέον πάνε μαζί! Όπως είδαμε και όπως δήλωσε και η ίδια, η πρώτη καραντίνα στάθηκε η αφορμή να ασχοληθεί εντατικά με την φροντίδα της επιδερμίδας της (αλλά και του συζύγου της) και μέσα σε δύο χρόνια έμαθε πάρα πολλά πράγματα για τα δραστικά συστατικά. 

Μάλιστα, μέσα από βίντεο που ανεβάζει στο νέο της κανάλι στο youtube φροντίζει να μας δίνει συνεχώς πληροφορίες για προϊόντα που ανακαλύπτει αλλά και για το τι κάνει η ίδια στην επιδερμίδα της. 

Μέχρι πρότινος, τα συστατικά που χρησιμοποιούσε ήταν αυτά που κάνουν περισσότερο pampering αλλά μόλις αποφάσισε να εντάξει στην ρουτίνα της και το πιο πολυσυζητημένο συστατικό στο skincare που δεν είναι άλλο από την ρετινόλη. Η τελευταία, όπως και κάθε άλλη μορφή βιταμίνης Α, έχει τη μεγαλύτερη δράση αφού λειτουργεί τόσο σε επίπεδο επιδερμίδας όσο και σε επίπεδο DNA, και όπως είναι γνωστό, ότι έχει τη μεγαλύτερη δράση έχει και τη μεγαλύτερη αντίδραση, γι’αυτό και η ρετινόλη θεωρείται ερεθιστική. 

Η Hailey Bieber ανέβασε πριν λίγες ώρες αυτό το story και έγραψε: “Μόλις ολοκλήρωσα την δεύτερη εβδομάδα προσαρμογής σε ρετινοειδή. Μέχρι στιγμής, δεν έχω εντοπίσει κάποιον έντονο ερεθισμό παρά μόνο μερικά σπυράκια. Θα περιμένω να κλείσω τέσσερις εβδομάδες προτού αποφασίσω αν χρειάζεται να κάνω κάποιες αλλαγές”, ενώ έβαλε και ένα poll όπου καλούσε τους followers της να απαντήσουν αν τα ρετινοειδή είναι must με το 80% περίπου να απαντάει πως ναι, πρόκειται για ένα συστατικό που κάνει μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα!

Πράγματι, πρόκειται για τον βασιλιά των δραστικών συστατικών και οι λόγοι είναι πολλοί! Τι κάνει στην επιδερμίδα, πώς μπορείς να την εντάξεις στην ρουτίνα σου για να μειώσεις τις πιθανότητες ερεθισμού και πολλά άλλα, θα τα διαβάσεις όλα εδώ!

 

Read More

And More