Η Hailey Bieber, skincare addict, κάνει μόνο αυτά τα δύο βήματα στην επιδερμίδα της το πρωί

H Hailey Bieber είναι skincare addict και μας το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές. Μας το έχει αποδείξει από τα stories με τα προϊόντα περιποίησης που ανεβάζει κάθε τόσο και μας το έχει αποδείξει και με την ίδια της την επιδερμίδα η οποία είναι υπέροχη όπως βλέπουμε από τις no makeup selfie που ανεβάζει πολύ συχνά! 

Από όσα μας έχει δείξει, λοιπόν, θα περιμέναμε πως η ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί είναι κάπως περίπλοκη. Και, όμως, όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο Sheerluxe, το πρωί κάνει μόλις δύο βήματα για να φροντίσει το πρόσωπό της!

“Το πρωί η ρουτίνα μου είναι πολύ απλή. Ρίχνω στον εαυτό μου ζεστό νερό και επειδή η επιδερμίδα μου είναι πολύ ευαίσθητη, δεν μου αρέσει να βάζω πολλά προϊόντα μετά από αυτό. Από την στιγμή που βάζω την αντηλιακή μου, EltaMD SPF, είμαι χαρούμενη”, είπε η ίδια. 

Επίσης, η ίδια μίλησε και για την πιο πολύτιμη συμβουλή ομορφιάς που της έχουν δώσει ποτέ! “Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει είναι να κάνω λιγότερα στην επιδερμίδα μου! Όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν δώσει πολλές συμβουλές αλλά αυτή εδώ μου έχει ταιριάξει περισσότερο και την έχω ακολουθήσει ευλαβικά. Ένα άλλο tip είναι να χρησιμοποιώ προϊόντα που επανορθώνουν τον φραγμό και δίνουν έξτρα προστασία και ενυδάτωση. Αυτό είναι πάρα πολύ βασικό, ειδικά τώρα που όλοι φοράμε μάσκα!”, συμπλήρωσε. 

 

Read More

And More