Η JLO δημιούργησε αυτή τη μάσκα για να σώσει τα δικά της ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Η JLO είναι το απόλυτο icon μας σε κάθε επίπεδο. Γιατί ποια δεν θέλει να έχει τα μαλλιά της JLO ή το σώμα της JLO ή και την επιδερμίδα της JLO; Εμείς ναι, εκείνη κάποιες φορές ίσως… όχι! Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι τα μαλλιά της είναι αρκετά ταλαιπωρημένα από τις βαφές, τα extensions και το συνεχόμενο πιστολάκι και αποφάσισε να κάνει κάτι γι’αυτό μιας και την απασχολεί ιδιαίτερα. 

Έτσι, λοιπόν, η ίδια συνεργάστηκε με το brand Hers και δημιούργησαν από κοινού μια μάσκα μαλλιών την οποία η ίδια εφαρμόζει δύο φορές την εβδομάδα και στα δικά της μαλλιά αλλά και ένα scrub για το τριχωτό της κεφαλής. 

“Χάρηκα πολύ για την συνεργασία μου με το brand Hers γιατί ήθελα να μοιραστώ μερικά από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά για όμορφα μαλλιά και να δημιουργήσουμε αυτά τα πολύ αποτελεσματικά προϊόντα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Το scrub είναι αποτοξινωτικό και διώχνει τα έλαια και τα νεκρά κύτταρα που έχουν συσσωρευτεί στο τριχωτό της κεφαλής ενώ μυρίζει σαν μια ηλιόλουστη μέρα στον βοτανικό κήπο”, είπε σε συνέντευξή της στο Today η JLO η οποία συμπλήρωσε πως πηγή έμπνευσης για αυτά τα προϊόντα ήταν και κάτι ακόμη: το άγχος που είχε η ίδια για την περιποίηση και των δικών της μαλλιών. 

“Η μάσκα περιέχει κερατίνη για να βοηθήσει στην επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών. Είναι πολύ ενυδατική και κάνει τέλεια δουλειά στις αγριεμένες άκρες. Όποτε αισθάνομαι ότι δουλεύω πολύ και πως τα μαλλιά μου ταλαιπωρούνται από αυτό, την κάνω δύο φορές την εβδομάδα”, συμπλήρωσε. 

Όσο για το πού θα βρεις τη μάσκα που φοράει στα μαλλιά της η JLO, η απάντηση είναι στο forhers.com 

 

Read More

And More