Η JLO έχει έτσι κι αλλιώς τέλεια μαλλιά αλλά αυτή τη φορά το απογείωσε!

Η Jennifer Lopez είναι iconic με κάθε έννοια. Είναι το δέρμα που θέλουμε να έχουμε, είναι το σώμα που δεν μπορούμε να φανταστούμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα και είναι και τα μαλλιά που κάποια στιγμή ευελπιστούμε να αποκτήσουμε. Ας σταθούμε, λοιπόν, στο τελευταίο!

Όλα αυτά τα χρόνια η JLO έχει αποδειχθεί huge hair chameleon γιατί παρά το γεγονός ότι την έχουμε στο μυαλό μας με πλούσια, μακριά μαλλιά, η ίδια πειραματίζεται πολύ περισσότερο. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, μας έχει δώσει δύο διαφορετικές ιδέες για δύο εξίσου συγκλονιστικά κουρέματα, αυτά που θέλουμε να κάνουμε (ή και έχουμε κάνει) screenshot και θέλουμε να δείξουμε στον κομμωτή μας!

https://www.instagram.com/p/CF00mvqJuaV/

Πριν λίγες ώρες η ίδια ανέβασε το πιο πρόσφατο hair look της με τα μαλλιά που έχει αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές και τα οποία πολύ πιθανόν να αλλάξουν σύντομα. Πρόκειται για το παραπάνω hair look με τα πολυυυυ μακριά extensions και τα layers. Η ίδια ανέβασε αυτή τη φωτό και έγραψε “Back to basics”. Προκλητικό αν σκεφτείς ότι το basic της JLO είναι hair goal που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πετύχουμε ποτέ στη ζωή μας. Plus: με την παραπάνω φωτό και η ίδια φαίνεται πως παραδέχεται ότι για εκείνη αυτό είναι το πιο… βασικό της hair look, αυτό με το οποίο έχει συνηθίσει τον εαυτό της!

https://www.instagram.com/p/CAVXIJQJqmK/

Ένα άλλο hair look είναι αυτό το shag σε σγουρά που της πηγαίνουν τέλεια και είναι ένα look που αν έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά και αναζητάς κάτι που θα σε ανανεώσει, πρέπει να το υιοθετήσεις asap! Το δεύτερο hair look, αυτό που θα δεις παρακάτω, είναι ένα πολύ μακρύ shag με τα τέλεια γαλλικά curtain bangs, αυτά που φτάνουν στο ύψος περίπου του αυτιού.

https://www.instagram.com/p/CFpMZ7OJ8lR/

Το credit για τα μαλλιά της πηγαίνει στον προσωπικό της hair expert, Chris Appleton ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά τα look που θέλουμε να αντιγράψουμε!

 

Read More

And More