Η JLO μας δείχνει την γυμνή επιδερμίδα της σε αυτό το βίντεο και δηλώνει πως δεν έχει κάνει ποτέ botox!

Δεν είναι μυστικό ότι η JLO στα 51 της έχει την επιδερμίδα που πολλές από εμάς δεν είχαμε ούτε καν στα 31 και είναι πολύ λογικό να θέλει να δημιουργήσει το δικό της skincare brand. Ίσως, βέβαια, να το θέλαμε εμείς περισσότερο και από την ίδια την JLO! 

Η Λατίνα star με αφορμή το λανσάρισμα του JLO Beauty ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει την επιδερμίδα της σε χορταστικό close up και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Επίσης, σύμφωνα με την DailyMail η ίδια δήλωσε σε ένα Zoom call: “Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου botox μέχρι σήμερα. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Δεν έχω τίποτα με όσους έχουν αποφασίσει να κάνουν κάτι τέτοιο, απλώς εμένα δεν μου ταιριάζει. Προτιμώ την φυσική προσέγγιση στην ομορφιά και θέλω τα προϊόντα μου να κάνουν δουλειά!”, είπε και συνέχισε: “Θέλω το υαλουρονικό οξύ μέσα στα προϊόντα. Θέλω συστατικά που να βοηθάνε γιατί πραγματικά δεν θέλω να ανατρέξω στα ενέσιμα. Δεν λέω ότι μια μέρα δεν θα το κάνω, αλλά δεν το έχω κάνει ακόμη!”. 

Αν έχεις εντυπωσιαστεί από την παραπάνω δήλωση, περίμενε μέχρι να δεις την επιδερμίδα της Jennifer Lopez χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

 

Τα προϊόντα της σειρά JLO Beauty πρόκειται να κυκλοφορήσουν την 1η Ιανουαρίου. 

Read More

And More