Η Kate Middleton άλλαξε το signature χτένισμά της

Ακόμη και αν δεν είσαι hair expert θα έχεις διαπιστώσει ότι η Kate Middleton έχει ένα συγκεκριμένο χτένισμα που αγαπά και που κάνει ξανά και ξανά. Το signature χτένισμά της, λοιπόν, είναι αυτοί οι bouncy κυματισμοί που μας αρέσουν πολύ και πρόκειται για ένα χτένισμα- κούρεμα που έχει οδηγήσει πολλές από εμάς με την φωτογραφία της στο κομμωτήριο. 

Ωστόσο, στην τελευταία της εμφάνιση η Kate Middleton αποφάσισε να ανταλλάξει αυτό το χτένισμα με ένα εντελώς διαφορετικό που της πήγαινε εξίσου! Λίγες μέρες πριν το παλάτι ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram ένα βίντεο στο οποίο (@kensingtonroyal) στο οποίο ο Δούκας και η Δούκισσα  του Cambridge συζητούν με μια πρωτοετή φοιτήτρια της νοσηλευτικής, την Abigail, για ένα βίντεο- ημερολόγιο που ανέβασε στο tik tok και στο οποίο μιλούσε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε (και αντιμετωπίζει) κατά την διάρκεια της πανδημίας. Σημείωση: η ίδια προσφέρει τις υπηρεσίες της στο νοσοκομείο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Η Kate Middleton αγαπά τους πειραματισμούς με τα μαλλιά της αφού κατά καιρούς την έχουμε δει με μαλλιά με περίτεχνους κότσους, σινιόν, μισό πιάσιμο και πολλά hair looks ακόμη, αλλά πολύ σπάνια την βλέπουμε να επιλέγει τα ίσια. Αυτή, λοιπόν, είναι μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της και φαίνεται ότι λόγω της νέας κατάστασης η ίδια διατηρεί πιο ήπια και minimal προσέγγιση ως προς τις beauty επιλογές της, στην προκειμένη τα sleek μαλλιά.

 

Read More

And More