Η Kate Middleton έχει πολύ πιο μακριά και πολύ πιο ανοιχτά μαλλιά!

Όταν η Kate Middleton μπήκε στη ζωή μας πριν δέκα χρόνια περίπου, είχε signature beauty look: είχε αυτά τα καστανά και μέχρι τους ώμους περίπου, μαλλιά με τα οποία πειραματιζόταν ελάχιστα. Όταν ήθελε μια αλλαγή, για παράδειγμα, άφηνε τα μαλλιά της να ξεφύγουν και λίγο κάτω από τους ώμους. 

Με τον καιρό, όμως, η ίδια άρχισε να πειραματίζεται λίγο περισσότερο και, κάπως έτσι, φτάνουμε στο πιο πρόσφατο look της: μαλλιά πολύ πιο μακριά και πολύ πιο ανοιχτά!

Στο νέο της hair look μας μύησε μόλις μέσα από το Kensington Royal, το επίσημο προφίλ του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge στο instagram. Τα μαλλιά της έχουν αυτή τη στιγμή το τέλειο honey blonde, ένα χρώμα που πολλοί ακόμη πιστεύουμε πως θα υιοθετήσουν. 

Το πρώτο βήμα προς την πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του εαυτού της, το είδαμε να το κάνει στο προηγούμενο lock down, όπου εμφανίστηκε με halo highlights, αυτές τις ανοιχτόχρωμες τούφες περιμετρικά του προσώπου που δίνουν φως. Φαίνεται πως το προηγούμενο βήμα ήταν απλώς το μεταβατικό ώστε να ανοίξει τα μαλλιά της χωρίς να θυσιάσει την υγιή τους όψη!

Πώς σου φαίνεται; 

 

Read More

And More